Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε βόμβα στα Εξάρχεια

mitsotakisΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος φέρεται να έχει τοποθετήσει τη βόμβα που εξερράγη αργά το βράδυ στο βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στα Εξάρχεια.

Πριν από ένα μήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει πως θα καθαρίσει τα Εξάρχεια σε ένα μήνα, οπότε είναι ο κυριότερος ύποπτος για την τοποθέτηση της βόμβας.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ αλλά ξέρουμε τα ψέματα των εκπροσώπων των κομμάτων και δεν μασάμε.

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε -με την τοποθέτηση της βόμβας στα Εξάρχεια- πως είναι πολιτικός που κρατάει τις υποσχέσεις του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καταγγέλλει πως στις έρευνες της Αστυνομίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετέχουν και ιπτάμενοι αναρχικοί που εργάζονται στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη και είναι αποβράσματα.

Ο εκπρόσωπος των ιπτάμενων αναρχικών υποστηρίζει πως οι ιπτάμενοι αναρχικοί είναι σε περιοδεία στη Λατινική Αμερική με το τσίρκο Μεντράνο.

Με ενημερώνουν από το κοντρόλ πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως δεν φοβάται τη σύλληψη και τα βασανιστήρια γιατί από έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος και έχει κάνει και έξι χρόνια εξορία στο Παρίσι.

Τώρα περιμένουμε και το σκίτσο του Αρκά.

Αντί για προκήρυξη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.