Σοκ προκαλεί η δήλωση του αστυνομικού που ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους

matΑίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του αστυνομικού που χτες ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους στην Ηρώδου Αττικού, αφού αλλάζει εντελώς το τοπίο για την υπόθεση.

Ο αστυνομικός είπε πως ήθελε να κάνει ευθανασία στους συνταξιούχους γιατί δεν είναι ζωή αυτή που ζουν και λυπάται να τους βλέπει να ταλαιπωρούνται γέροι άνθρωποι.

“Τους ψέκασα για ανθρωπιστικούς λόγους, αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι οι παππούδες μου” είπε με τρεμάμενη φωνή ο αστυνομικός, προκαλώντας συγκίνηση στους ανωτέρους του που έψαχναν για μαντίλι να σκουπίσουν τα δάκρυά τους.

Επίσης, ο αστυνομικός είπε πως ήθελε να δοκιμάσει αν δουλεύει ακόμα το μηχάνημα για τα χημικά -αφού το τελευταίο διάστημα δεν το χρησιμοποιούν και πολύ συχνά- οπότε ψέκασε με τη φυσούνα 3 με 4 φορές, για να βεβαιωθεί πως δεν έχει χαλάσει.

Ο αστυνομικός είπε ακόμα πως δεν μπορεί να εξηγήσει την παθητικότητα των Ελλήνων απέναντι στα Μνημόνια και πως δεν καταλαβαίνει τι απέγινε το κίνημα που συγκρουόταν μαχητικά με τα ΜΑΤ στους δρόμους της Αθήνας.

Παράλληλα, ο αστυνομικός εξέφρασε το φόβο πως, αν συνεχιστεί η απάθεια των Ελλήνων, κανείς δεν θα κατεβαίνει στον δρόμο να διαδηλώσει και η κυβέρνηση θα καταργήσει τα ΜΑΤ -που θα είναι πια εντελώς περιττά-, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την δουλειά του.

Ο αστυνομικός έκανε έκκληση στους Έλληνες να διαδηλώσουν επιτέλους, ενώ αποκάλυψε πως κάποια βράδυα μερικά μέλη της διμοιρίας του φοράνε κουκούλες και κάνουν ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, για να φανεί πως τα ΜΑΤ είναι ακόμα απαραίτητα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.