Τον Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση για πρόεδρο του ΕΣΡ γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν μπορούσε

 Η κυβέρνηση προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι απασχολημένος αυτή την εποχή και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την επιλογή Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση και βάζει δεξιούς σε όλα τα πόστα, για να σπάσει λίγο η πασοκίλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση αλλά θέλει να διαλέξει αυτός τους δεξιούς της κυβέρνησης, ώστε να είναι γνήσιοι δεξιοί και όχι τίποτα αδερφές.

Είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει πολύ κεντρώο και φλώρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν τον εμπιστεύεται για ηγέτη της Δεξιάς.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να βάλει δεξιούς υπουργούς σε όλα τα υπουργεία και μετά να χτυπήσει και την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, για να είναι πρωθυπουργός για πάντα· τώρα ο Τσίπρας ψάχνει να βρει καμιά θέση για να χώσει τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καρατζαφέρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού. Γιατί είναι εξουσιολάγνος. Και αδιαφορεί τόσο για τη χώρα όσο και για τους πολίτες. Μόνο ο κώλoς του τον νοιάζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός ως ο άνθρωπος που θα έδιωχνε το ΔουΝουΤου και έγινε ο πρωθυπουργός που παλεύει να φέρει το ΕΣουΡου.

Βέβαια, το ΕΣΡ -όσο υπήρχε- το ξέραμε επειδή ασχολιόταν με το αν φαίνεται η κιλότα της Μενεγάκη και αν έπρεπε να πει τη λέξη «μoυνί» ο Λαζόπουλος.

Ευτυχώς δεν υπάρχει ΕΣΡ στο Διαδίκτυο, οπότε μπορώ να γράψω πως γ@μιέται το ΕΣΡ, χωρίς να παρεξηγηθεί το ΕΣΡ. Που δεν υπάρχει, άλλωστε.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία, η Ελλάδα ασχολείται με το ΕΣΡ.

Μνημόνια μέχρι τα τρισέγγονα των τρισέγγονων του Πολύδωρα.

(Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο άνθρωπος που μιλούσε για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή. Λες και δεν συνεργάζονται. Όλοι συνεργάζονται μια χαρά. Απόδειξη ο Τσίπρας.)

(Έχω φάει κι εγώ πρόστιμο από το ΕΣΡ. Ναι, βέβαια. Τρεις χιλιάδες ευρώ. Εντάξει, ο ΣΚΑΪ το πλήρωσε. Με τα δικά σας λεφτά. Επίσης, θυμάμαι που είχε έρθει ο Βύρων Πολύδωρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για μια συνέντευξη στον Πορτοσάλτε. Μετά είχα εγώ εκπομπή, οπότε μπαίνω στο στούντιο και λέω στον αέρα «Πω, πω τι μπόχα είναι αυτή; Με βερνίκι παπουτσιών τα βάφει τα μαλλιά του ο Πολύδωρας;)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.