Τον Πολύδωρα προτείνει η κυβέρνηση για πρόεδρο του ΕΣΡ γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν μπορούσε

 Η κυβέρνηση προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι απασχολημένος αυτή την εποχή και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την επιλογή Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιλογή Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση και βάζει δεξιούς σε όλα τα πόστα, για να σπάσει λίγο η πασοκίλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια δεξιά κυβέρνηση αλλά θέλει να διαλέξει αυτός τους δεξιούς της κυβέρνησης, ώστε να είναι γνήσιοι δεξιοί και όχι τίποτα αδερφές.

Είναι προφανές πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει πολύ κεντρώο και φλώρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν τον εμπιστεύεται για ηγέτη της Δεξιάς.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να βάλει δεξιούς υπουργούς σε όλα τα υπουργεία και μετά να χτυπήσει και την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, για να είναι πρωθυπουργός για πάντα· τώρα ο Τσίπρας ψάχνει να βρει καμιά θέση για να χώσει τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καρατζαφέρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού. Γιατί είναι εξουσιολάγνος. Και αδιαφορεί τόσο για τη χώρα όσο και για τους πολίτες. Μόνο ο κώλoς του τον νοιάζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός ως ο άνθρωπος που θα έδιωχνε το ΔουΝουΤου και έγινε ο πρωθυπουργός που παλεύει να φέρει το ΕΣουΡου.

Βέβαια, το ΕΣΡ -όσο υπήρχε- το ξέραμε επειδή ασχολιόταν με το αν φαίνεται η κιλότα της Μενεγάκη και αν έπρεπε να πει τη λέξη “μoυνί” ο Λαζόπουλος.

Ευτυχώς δεν υπάρχει ΕΣΡ στο Διαδίκτυο, οπότε μπορώ να γράψω πως γ@μιέται το ΕΣΡ, χωρίς να παρεξηγηθεί το ΕΣΡ. Που δεν υπάρχει, άλλωστε.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία, η Ελλάδα ασχολείται με το ΕΣΡ.

Μνημόνια μέχρι τα τρισέγγονα των τρισέγγονων του Πολύδωρα.

(Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο άνθρωπος που μιλούσε για συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή. Λες και δεν συνεργάζονται. Όλοι συνεργάζονται μια χαρά. Απόδειξη ο Τσίπρας.)

(Έχω φάει κι εγώ πρόστιμο από το ΕΣΡ. Ναι, βέβαια. Τρεις χιλιάδες ευρώ. Εντάξει, ο ΣΚΑΪ το πλήρωσε. Με τα δικά σας λεφτά. Επίσης, θυμάμαι που είχε έρθει ο Βύρων Πολύδωρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για μια συνέντευξη στον Πορτοσάλτε. Μετά είχα εγώ εκπομπή, οπότε μπαίνω στο στούντιο και λέω στον αέρα “Πω, πω τι μπόχα είναι αυτή; Με βερνίκι παπουτσιών τα βάφει τα μαλλιά του ο Πολύδωρας;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.