Έφαγαν τον Καρανίκα!

karanikasΜέσα στο γενικό ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης -και όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν ελπίδα και για τέταρτο Μνημόνιο-, πέρασε απαρατήρητη η αντικατάσταση του Νίκου Καρανίκα.

Ο Νίκος Καρανίκας δεν είναι πια προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.

Προφανώς, ο Νίκος Καρανίκας κρίθηκε γέρος στα 47 του, αφού η κυβέρνηση γέμισε με υπουργούς-σχολιαρόπαιδα που περιμένουν να χτυπήσει το κουδούνι για να πάνε στην αυλή να παίξουν μπάλα και κρυφτό.

Είναι άγνωστο ποια θα είναι η τύχη του Νίκου Καρανίκα.

Τόσα νέα υπουργεία έκανε ο Τσίπρας, δεν μπορούσε να φτιάξει κι ένα υπουργείο Ελένης Μενεγάκη και να το αναθέσει στον Καρανίκα;

Πάντως, ο Νίκος Καρανίκας δεν μασάει, αφού είναι εργατικό παιδί και ξέρει κι από Στρατηγικό Σχεδιασμό, οπότε θα βρει αμέσως δουλειά.

Όταν το βιογραφικό σου γράφει πως ήσουν Προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού, λογικά θα σε διεκδικούν εκατοντάδες ιδιωτικές εταιρείες.

Ο Νίκος Καρανίκας δεν θα πάει χαμένος.

Αυτός που αποδεικνύει πως είναι άφιλος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν σεβάστηκε την μακροχρόνια φιλία του με τον Καρανίκα, και αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως δεν σέβεται τους φίλους του και τον Φίλη του.

(Δεν ξέρω τι θα τον κάνει τον Καρανίκα τώρα ο Τσίπρας. Μπορεί να τον στείλει φαντάρο. Πάντως, αυτή η κυβέρνηση έχει πολύ γέλιο. Αν δεν είχε χρεοκοπήσει η χώρα, θα έπρεπε να τους ευγνωμονούμε τους ανθρώπους για το γέλιο που μας προσφέρουν. Βέβαια, αν δεν είχε χρεοκοπήσει η χώρα, δεν θα είχαν γίνει ποτέ κυβέρνηση.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.