Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα και στο αεροδρόμιο, θα πέσει με αλεξίπτωτο

obama-trump-hairΑναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κυβέρνηση η είδηση πως, μετά το δημοτικό συμβούλιο της Καισαριανής, και ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος κήρυξε ανεπιθύμητο τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να μεταφερθεί ο Μπάμα με ελικόπτερο από το Ελευθέριος Βενιζέλος στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Μπαράκ Ομπάμα.

Μπροστά στο αδιέξοδο που πήγε να δημιουργηθεί, η κυβέρνηση αποφάσισε να πέσει με αλεξίπτωτο ο Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου και να τον υποδεχτούν στην ταράτσα του κτιρίου ο Τσίπρας με τον Παππά, αφού απλώσουν στρώματα για να μην πέσει άτσαλα και σπάσει κάνα ποδάρι.

Πρόβλημα υπάρχει και με την έξοδο του Μπαράκ Ομπάμα από το Μέγαρο Μαξίμου, αφού οι κάτοικοι της Ηρώδου Αττικού τον κήρυξαν κι αυτοί ανεπιθύμητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα πατήσει στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά θα πηδήσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, αφού οι πάπιες του Εθνικού Κήπου δεν τον θεωρούν ανεπιθύμητο και τον περιμένουν με αγωνία να τους ρίξει ψίχουλα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει κηρυχτεί ανεπιθύμητος και από όλα τα ξενοδοχεία της Αθήνας, οπότε θα κοιμηθεί στρωματσάδα στην αμερικανική πρεσβεία· αν, βέβαια, καταφέρει να φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία γιατί θα πρέπει να περάσει από δρόμους στους οποίους είναι ανεπιθύμητος από τα φανάρια.

Πρόβλημα υπάρχει και με την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ακρόπολη -επειδή είναι ανεπιθύμητος από τον δήμο Αθηναίων-, οπότε η κυβέρνηση σκέφτεται να τον πάει στον Παρθενώνα μέσα από τους υπονόμους αλλά και από μυστικές υπόγειες στοές που ξεκινούν από την Ακρόπολη και φτάνουν στο τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Κόκκινη Μηλιά και στην Ντίσνεϊλαντ.

(Μια ζωή με καθυστέρηση αντιδρούν οι Έλληνες. Ο Τραμπ βγήκε πρόεδρος, τον Ομπάμα δεν θέλουν. Βρε κουτά, ο Ομπάμα τώρα κάνει αντίσταση στο σύστημα. Σαν τον Τσίπρα. Δικός μας είναι πια και ο Ομπάμα. Τώρα πρέπει να ανατρέψουμε τον Τραμπ. Και να φέρουμε τον Ροκφέλερ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.