Επίθεση των ιπτάμενων αναρχικών στον Ομπάμα φοβάται η κυβέρνηση

obamaΠροβληματισμό προκαλεί στην ελληνική κυβέρνηση και στην πρεσβεία των ΗΠΑ η πληροφορία πως οι ιπτάμενοι αναρχικοί σκοπεύουν να επιτεθούν στον Μπαράκ Ομπάμα.

Με την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και στις περιοχές που θα κινηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επίθεσης από αέρος.

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί δεν έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα, οπότε υπήρχε η εντύπωση πως πέταξαν προς την Αφρική για να ξεχειμωνιάσουν, και πως θα επέστρεφαν στην Αθήνα την άνοιξη για να χτίσουν τις φωλιές τους και να γεννήσουν τα αυγά τους.

Σύμφωνα, όμως, με μυστικά έγγραφα της CIA που διέρρευσαν από τα Wikileaks, οι ιπτάμενοι αναρχικοί δεν είναι αποδημητικά πουλιά, όπως τα χελιδόνια, οι πάπιες και οι πελαργοί, οπότε βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και πετάνε χαμηλά, για να μην εντοπίζονται από τα ραντάρ.

Για να επιτραπεί ενδεχόμενη επίθεση των ιπτάμενων αναρχικών στον Μπαράκ Ομπάμα, θα τοποθετηθεί ένα τεράστιο δίχτυ πάνω από την Αθήνα, ώστε να πιαστούν οι ιπτάμενοι αναρχικοί, αν αποφασίσουν να πετάξουν με κακές διαθέσεις πάνω από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου που θα διαμείνει ο Μπαράκ Ομάμα έχουν τοποθετηθεί τα κορυφαία αντιαεροπορικά συστήματα του κόσμου, ενώ θα υπάρχουν και τοξοβόλοι.

Παράλληλα, οι Αμερικανοί ειδικοί έχουν φέρει στην Ελλάδα ένα νέο και υπερσύγχρονο μηχάνημα που μπλοκάρει τα φτερά των πουλιών και γυρνάει τις κουτσουλιές στον ποπό τους.

Μια επίθεση των ιπτάμενων αναρχικών στον Μπαράκ Ομπάμα θα δυσφημήσει τη χώρα μας διεθνώς -τώρα που τα πάει τόσο καλά-, και υπάρχει κίνδυνος να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.