Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου του ζητάει να ρίξει την κυβέρνηση για χάρη της

kammenosΣάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα μετά την αποκάλυψη πως η σύζυγος του Πάνου Καμμμένου του ζήτησε να ρίξει την κυβέρνηση για χάρη της.

Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου ζήλεψε που ο άνδρας της είπε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πως θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητήσει.

“Για τον τραγόπαπα θα ρίξεις την κυβέρνηση και για εμένα δεν κάνεις τίποτα!” είπε έξαλλη στον Πάνο Καμμένο η σύζυγός του, ενώ έσπαγε ένα βάζο ανεκτίμητης αξίας.

“Μωράκι μου, για εσένα όχι μόνο ρίχνω την κυβέρνηση αλλά παίρνω και την Κωνσταντινούπολη” είπε ο Πάνος Καμμένος στη σύζυγό του, ενώ φορούσε μια στολή καταδρομέα, που δεν του έμπαινε γιατί έχει γίνει τόφαλος.

Η είδηση πως ο Πάνος Καμμένος μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση όχι μόνο για τον Ιερώνυμο αλλά και για τη σύζυγό του έφτασε στα αυτιά της γκόμενας του Πάνου Καμμένου, η οποία έγινε έξαλλη και του ζητάει να ρίξει την κυβέρνηση για πάρτη της.

Έξαλλη και η Περιστέρα, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, που ο Πάνος Καμμένος ρίχνει κυβερνήσεις για τις γυναίκες του -και ο δικός της δεν ρίχνει τίποτα- , και μάταια ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να της εξηγήσει πως αυτός είναι η κυβέρνηση και δεν μπορεί να ρίξει τον εαυτό του, γιατί έχει κι ένα Μνημόνιο να σκίσει.

Μετά από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σύζυγοι και γκόμενες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζητούν από τους καλούς τους να ρίξουν την κυβέρνηση, για να τους αποδείξουν την αγάπη τους.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως είπε στην γκόμενά του “μωράκι μου, θέλεις να ρίξω την κυβέρνηση για πάρτη σου;” κι αυτή άναψε και πύρωσε και του δόθηκε με έναν άγριο τρόπο, ενώ του πρόσφερε και για πρώτη φορά την ένατη πύλη του κορμιού της, που δεν είναι άλλη από την κωλοτρυπίδα αλλά είναι πιο ποιητικό να τη λες “ένατη πύλη του κορμιού της” γιατί έτσι την έλεγε την κωλοτρυπίδα ο Γκιγιόμ Απολινέρ.

Ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε στην γκόμενά του -που του έκανε την δύσκολη- πως, αν δεν του κάτσει, θα ρίξει την κυβέρνηση, κι αυτή του έκατσε, επειδή φοβήθηκε μήπως χάσει ο καλός της τον μισθό του βουλευτή και σταματήσει να την πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στην Αράχωβα.

Στο χορό έχουν μπει και οι σύζυγοι και οι γκόμενες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που τους καλούν να ρίξουν την κυβέρνηση για πάρτη τους, αλλά αυτοί δεν μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση, οπότε αυτές τους λένε “ανίκανους” και τους εξευτελίζουν και τους κάνουν διάφορα σαδoμαζοχιστικά με μαστίγια και άγριο ξύλο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.