Ο Ομπάμα στην Αθήνα του Περικλέους

obama-kammenosΣτην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Τον Ομπάμα υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Πάνος Καμμένος γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι αριστερός και αντιαμερικανός, οπότε κάνει αντίσταση στον ιμπεριαλισμό.

obama-kammenos-1 Ο Μπαράκ Ομάμα υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Πάνου Καμμένου, του είπε πως είναι θαυμαστής του και του αποκάλυψε πως ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να τον γνωρίσει.

Ο Πάνος Καμμένος είπε στον Ομπάμα πως θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητήσει -όπως είχε πει και στον ασχιεπίσκοπο Ιερώνυμο- αλλά ο Ομπάμα του είπε πως πεσμένη είναι η ελληνική κυβέρνηση, οπότε άσ’ την εκεί μωρέ να το παίζει κυβέρνηση (σ.σ. Μου αρέσει που κάποιοι πίστεψαν πως ο Καμμένος θα έριχνε την κυβέρνηση, αν του το ζητούσε ο Ιερώνυμος. Θα έριχνε ο Καμμένος την κυβέρνηση -και τον εαυτό του- και θα έχανε την ευκαιρία να υποδεχτεί τον Ομπάμα και να παίξει σε όλα τα κανάλια του πλανήτη. Πόσο λίγο τον ξέρετε τον Πάνο τον Καμμένο.)

Η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα έχει ενθουσιάσει τους Αθηναίους που δεν μπορούν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους και φωνάζουν από το κάθισμα του οδηγού το σύνθημα “Ήρθε ο Ομπάμα και μας γ@μησε τη μάνα!”.

Στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του προτεκτοράτου Προκόπη Παυλόπουλο, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως του αρέσει πολύ το σουβλάκι και πως θέλει να επισκεφτεί την Ακρόπολη, για να βγάλει φωτογραφίες, αφού θα κάνει ωραία αντίθεση με το μαύρο χρώμα του με το λευκό μάρμαρο.

Επίσης, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε έναν πολύ ενδιαφέροντα πολιτικό διάλογο με τον Προκόπη Παυλόπουλο, αφού τον ρώτησε αν μένει στο Προεδρικό Μέγαρο.

obama-paupoloulos-Εδώ μένετε;
-Όχι, στον κόσμο μου.

Η ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μεθύσει τον Μπαράκ Ομπάμα με ρετσίνα και ρακί, ώστε να κάνει μια δήλωση για το χρέος και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.