Ο Τραμπ πρότεινε στον Ομπάμα να γίνει υπηρέτης του

trump-obamaΑίσθηση προκάλεσε η συνάντηση του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον νεοεκλεγέντα Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όπως και η συνάντηση της Μισέλ Ομπάμα με την Μελάνια Τραμπ.

Για να σπάσει τον πάγο, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον Μπαράκ Ομπάμα να μείνει στον Λευκό Οίκο και να γίνει υπηρέτης του, αφού πάντα ήθελε να έχει έναν μαύρο υπηρέτη.

Όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν θέλει να πουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ πως είναι άκαρδος και ρατσιστής, και πως πέταξε μια οικογένεια μαύρων έξω από το σπίτι της.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε στον Ντόναλντ Τραμπ πως δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Λευκό Οίκο αλλά φοβάται μήπως ο Τραμπ του πηδήξει την γυναίκα.

Ο Τραμπ καθησύχασε τον Ομπάμα, λέγοντάς του πως δεν πηδάει γυναίκες που έχουν περάσει τα πενήντα, αλλά άνετα θα έριχνε ένα μανίκι στις κόρες του, γιατί γουστάρει τις μαύρες έφηβες σκλάβες.

Τότε ο Ομπάμα είπε στον Τραμπ πως κι αυτός θα φιστίκωνε άνετα την Μελάνια, αν της μένει ελεύθερος χρόνος από τις βίζιτες, ενώ του εξομολογήθηκε πως ψήφισε αυτόν και όχι την Χίλαρι Κλίντον, για να μην του πάρει πίπα η Μαντόνα.

Αφού Τραμπ και Ομπάμα είπαν αυτά που λένε οι άνδρες μεταξύ τους, συζήτησαν για το πόσο καθυστερημένοι είναι οι Αμερικανοί που ψηφίζουν ζάπλουτους για να τους λύσουν τα προβλήματα, ενώ πιστεύουν πως ο καπιταλισμός κινδυνεύει από δισεκατομμυριούχους προέδρους που δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους από το πώς θα εξαφανίσουν τις οικονομικές ανισότητες.

Ο Ομπάμα ρώτησε τον Τραμπ αν θέλει να πει κάτι στον Τσίπρα τώρα που θα επισκεφτεί την Ελλάδα αλλά ο Τραμπ δεν ήξερε ούτε τον Τσίπρα, ούτε την Ελλάδα, οπότε, για να μην καρφωθεί πως είναι εντελώς άσχετος, του είπε πως την Ελλάδα την είχε γ@μήσει παλιότερα σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας.

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα ξενάγησε τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο και ο Τραμπ του είπε πως το σπίτι είναι πολύ μικρό και πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει αυτός σε αυτό το κοτέτσι.

Ο Τραμπ είπε στον Ομπάμα πως θα βάλει τον Λευκό Οίκο στο Airbnb και πως αυτός θα μείνει σε έναν ουρανοξύστη 562 ορόφων στο Μανχάταν.

Πολύ ανθρώπινη ήταν και η συνάντηση της Μισέλ Ομπάμα με την Μελάνια Τραμπ.

Η Μισέλ Ομπάμα ξεφύλλιζε περιοδικά με γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια, ενώ η Μελάνια είπε στην Μισέλ να μην την πλησιάζει γιατί τις προάλλες μια αραπίνα της έκλεψε το πορτοφόλι.

Τα δυο ζευγάρια δεν έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, αφού ο Τραμπ δεν ήθελε να βγει φωτογραφία με αράπηδες, για να μην τον παρεξηγήσει η Κου Κλουξ Κλαν.
.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.