Τι είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα

phoneΟ Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρχαν κάμερες -όπως με τον Ομπάμα-, οπότε δεν θα τον μαλώσουν οι φιλελέδες που μιλούσε στον Τραμπ χωρίς να φοράει γραβάτα ενώ έξυνε και τ’ @ρχίδια του.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ για την νίκη του, ξεχνώντας τι έλεγε για τον Τραμπ προεκλογικά, ενώ και ο Τραμπ είπε συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την νίκη του στις δυο προηγούμενες εκλογές γιατί δεν ήξερε το τηλέφωνό του και δεν του τα είχε πει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως είναι θαυμαστής της Ελλάδας -αν και δεν την γνωρίζει προσωπικά- και θα της έβαζε ένα οκτώ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ακόμα πως οι Έλληνες είναι ένας καταπληκτικός λαός αλλά αυτό δεν περιμέναμε τον Τραμπ να μας το πει γιατί ξέρουμε πως είμαστε γαμάτοι και πως μας ζηλεύουν όλοι.

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει εξαιρετική δουλειά, οπότε καταλάβαμε όλοι -εκτός από τον Αλέξη- πως τον τάραξε στο δούλεμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως παρακολούθησε την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα και πως στενοχωρήθηκε όταν είδε τον Μπαράκ Ομπάμα μέσα στα ερείπια αλλά υποσχέθηκε να στείλει οικονομική βοήθεια για να κάνουμε τον Παρθενώνα ξανά ουρανοξύστη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Ντόναλντ Τραμπ πως παρατήρησε ότι έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του και ο Τραμπ του απάντησε πως ήθελε τον Καρανίκα στο πλευρό του αλλά πρόλαβε και του τον πήρε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πιο αμερικάνικη προφορά και από τον ίδιο, ενώ τον ρώτησε αν πιάνει κι αυτός τις γυναίκες από το μoυνί ή αν προτιμάει να τις αρπάζει από τα μαλλιά και να τις σέρνει μέχρι την σπηλιά του για να τους τον καρφώσει.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να τα πουν μετά την ορκωμοσία του Τραμπ τον Ιανουάριο, αλλά να μην το δέσουν και κόμπο γιατί μπορεί να έχουμε τίποτα εκλογές στην Ελλάδα και ο Αλέξης θα πάρει τον πούλο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.