Βράβευση και προβολή στον «Αλκυονίς» για το «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση – Στο μυαλό του νεοναζί της διπλανής πόρτας»

xrisi-avgi-documentaryΗ ταινία της Angélique Kourounis «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση – Στο μυαλό του νεοναζί της διπλανής πόρτας» συνεχίζει τον κύκλο συμμετοχών σε φεστιβάλ, με μια νέα διάκριση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 20ού φεστιβάλ μεσογειακού ντοκυμανταίρ και ρεπορτάζ PriMed, που έλαβε χώρα στη Μασσαλία.

Το ντοκυμανταίρ μας έλαβε το βραβείο MPM Averroès Junior, κατόπιν ψηφοφορίας 1000 μαθητών λυκείου από σχολεία χωρών της Μεσογείου (Αίγυπτος, Αλγερία, Ιταλία) και της Ελβετίας.

Οι προβολές της ταινίας συνεχίζονται σε διάφορους χώρους και εκδηλώσεις ανά την Ευρώπη ενώ, ειδικά στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί προβολή στον ιστορικό κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42-46) την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στις 22:00 με συμβολικό εισιτήριο 3€.

Η ταινία διατίθεται από την παραγωγή για προβολές σε εκδηλώσεις και χώρους συλλογικοτήτων ενώ πρόκειται να διατεθεί ελεύθερα μέσω διαδικτύου μέσα στο 2017.

Το πρόγραμμα προβολών και άλλες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ, καθώς και στο Facebook και στο Twitter.

Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πορεία της ταινίας τους εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα, την Γαλλία, την Γερμανία κ.α. που είδαν το ντοκυμανταίρ, μιλούν σε άλλους γι’ αυτό και οργανώνουν κατά τόπους προβολές. Χωρίς την στήριξή σας αυτή η ταινία δεν θα είχε φτάσει ως εδώ.

Φιλικά,

Η ομάδα παραγωγής του ντοκυμανταίρ

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.