Η Άνγκελα Μέρκελ στο Αιγαίο για να υπερασπιστεί την περιουσία της Γερμανίας

merkelΑίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Άνγκελα Μέρκελ να στείλει τρεις γερμανικές φρεγάτες στο Αιγαίο, για να περιφρουρήσουν τα χωρικά ύδατα της Γερμανίας από την Τουρκία.

Μάλιστα, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε στο Spiegel πως θα επιβαίνει η ίδια στην φρεγάτα Deutschland, και θα τσεκάρει από τη γέφυρα με τα κυάλια αν οι Τούρκοι περνούν στην γερμανική πλευρά του Αιγαίου.

Πληροφορίες από την Γερμανία θέλουν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να επιβαίνει στην δεύτερη γερμανική φρεγάτα, ενώ στην τρίτη θα είναι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, η Άνγκελα Μέρκελ σκοπεύει να κάνει Χριστούγεννα πάνω στη γερμανική φρεγάτα -στα ανοιχτά της Χίου-, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα την γιορτάσει, πυρπολώντας την τουρκική αρμάδα στα Ψαρά.

Έκπληξη προκάλεσε η εντολή της Άνγκελα Μέρκελ στον Πάνο Καμμένο να ετοιμάζεται για την Κωνσταντινούπολη, και να ράψει μια ωραία στραωτιωτική στολή που θα αναδεικνύει το θεληματικό προγούλι του.

Η κυρία Μέρκελ είπε στον Πάνο Καμμένο πως δεν της λένε τίποτα οι συμβολικές επισκέψεις στο Καστελόριζο και πως πρέπει να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, για να δώσουν στον Ερντογάν να καταλάβει πως θα πρέπει να κάτσει στ’ αυγά του και να μην κάνει μαγκιές στο Αιγαίο της Γερμανίας.

Μέλη της γερμανικής κυβέρνησης με επικεφαλής την Άνγκελα Μέρκελ, και μέλη της κατοχικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο, θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη και θα ψάλουν τον Ακάθιστο Ύμνο και το Lili Marlene στην Αγιά Σοφιά.

Η Άνγκελα Μέρκελ έχει πάρει ανάποδες με την προκλητική στάση του Ερντογάν και θέλει να του κάνει ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να παίζει με την Ελλάδα γιατί ανήκει στην Γερμανία.

«Η Γερμανία θα υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη της στη Μυτιλήνη, όπως θα υπερασπιζόταν το Βερολίνο» δήλωσε συγκινημένη η Άνγκελα Μέρκελ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.