Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τους πολίτες σε συμμετοχή στην απεργία της 8ης Δεκεμβρίου ενάντια στις πολιτικές του Μνημονίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, και ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανατρέψει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «άλλο η κυβέρνηση, άλλο το κόμμα και άλλο η μ@λακία που μας δέρνει».

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τους πολίτες στην απεργία να τον ανατρέψουν, ώστε να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργός.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως θα συμμετάσχει και ο ίδιος στην απεργία αλλά όχι ως πρωθυπουργός αλλά ως Αλέξης.

«Άλλο ο Αλέξης, άλλο ο Τσίπρας» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και θυμίζοντας σε όλους την εμβληματική φράση της Άννας Βίσση «άλλο η Άννα, άλλο η Βίσση».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους συνεργάτες του πως καλεί σε συμμετοχή στην απεργία εναντίον του Μνημονίου που ψήφισε, γιατί δεν μπόρεσε να βρει ισοδύναμο για την απεργία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει προβληματιστεί από την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τους πολίτες να συμμετάσχουν σε πορεία κατά της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, και σκέφτεται να καλέσει τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κάνουν επανάσταση.

Το ΚΚΕ σκέφτεται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην απεργία -επειδή συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ-, ενώ ζητάει να του δοθεί η κυβέρνηση για μια μέρα, αφού θα απεργεί όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορέσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας να χορέψει ζεϊμπέκικο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απεργία θα κάνουν την Πέμπτη και τα ΜΑΤ, καταγγέλλοντας τα ΜΑΤ που έχουν τσακίσει στο ξύλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία, θέλω κι εγώ να καταγγείλω τον εαυτό μου, αφού η χώρα είναι και επίσημα πια τρελοκομείο.

(Το ίδιο κείμενο -άλλαξε μόνο η ημερομηνία- είχα ανεβάσει πέρσι, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε πάλι τους πολίτες να συμμετάσχουν σε πορεία κατά των μέτρων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζούμε στη χώρα που δεν έχουν καμία σημασία τα κόμματα και οι πολιτικοί. Ούτε οι πολίτες. Κενό. Άντε και του χρόνου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.