Σε ζεστό κλίμα η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ

Σε πολύ ζεστό κλίμα έγινε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, αφού αυτή τη φορά οι Γερμανοί είχαν κλείσει τα παράθυρα και είχαν ανάψει το καλοριφέρ, οπότε ο Αλέξης και η Άνγκελα συζητούσαν με τα εσώρουχα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε στην Άνγκελα Μέρκελ πως την είχε δει πρώτη φορά στο πανηγύρι της Παναγιάς της Κυράς στη Νίσυρο –εκεί που είχε πρωτοδεί και τον Πάνο Καμμένο– και πως την είχε περάσει για ξελιγωμένη Γερμανίδα που έψαχνε να φασωθεί με κάνα νταβραντισμένο Έλληνα ψαρά.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη πως κι αυτή τον είχε δει στη Νίσυρο και πως τον είχε περάσει για άγγελο που κατέβηκε από τον ουρανό, αλλά κάπου εκεί Αλέξης και Άνγκελα σταμάτησαν να δουλεύονται μεταξύ τους και άρχισαν να μιλάνε σοβαρά.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα αυτή την εποχή γιατί πλησιάζουν οι εκλογές στην Γερμανία και πρέπει να το παίζει Mutti, όπως την λένε οι Γερμανοί, δηλαδή Μητέρα, γιατί οι Γερμανοί μπορεί να φαίνονται κάπως σκληροί αλλά, κατά βάθος, ψάχνουν κι αυτοί οι καημένοι για μια μανούλα να τους νταντέψει, να τους νταχντιρντίσει και να τους νανουρίσει, οπότε ψηφίζουν αβέρτα Μέρκελ από το 2005 και θα τα τινάξει η γυναίκα σε βαθιά γεράματα στην Καγκελαρία, ενώ θα συζητάει με τον Σόιμπλε πώς θα φορέσουν στους Έλληνες το 258ο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπράς είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως μούτι στα ελληνικά σημαίνει σκατά, οπότε Γερμανοί και Έλληνες την φωνάζουν με το ίδιο όνομα, άρα υπάρχουν κοινά σημεία ανάμεσα στις δυο χώρες.

Η κυρία Μέρκελ είπε πως οι αποφάσεις για την Ελλάδα δεν λαμβάνονται στο Βερολίνο αλλά στο Eurogroup, γιατί πρέπει να κρατάει και τους τύπους και να μη φαίνεται πως η Ελλάδα είναι αποικία της Γερμανίας και πως οι Έλληνες πρωθυπουργοί είναι τα πουτανάκια της.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Άνγκελα Μέρκελ πως μπορεί να της κάνει άνω-κάτω την προεκλογική εκστρατεία, αφού σκέφτεται να την κατηγορήσει για σεξoυαλική παρενόχληση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης είπε στην Άνγκελα πως, αν δεν διαγράψει το χρέος, δεν σκίσει το Μνημόνιο και δεν δώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις, θα βγει και θα πει πως τον στρίμωξε σε μια γωνιά και τον είχε πιάσει από το τσουτσούνι.

Η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη πως δεν θα τον πιστέψει κανείς στην Γερμανία γιατί όλοι οι Γερμανοί ξέρουν πως είναι ντεκαβλέ και ανοργασμικιά.

Επίσης, η Άνγκελα Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως η πιο έξυπνη ιδέα για την Ελλάδα θα ήταν να εφαρμόσει το σχέδιο του πιτσιρίκου για Έξοδο, αλλά αυτός κάθεται και μαλακίζεται με τους θεσμούς και τα Eurogroup.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.