Λευτεριά στους μπόμπιρες!

Λύθηκε για την ώρα το θέμα του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, αφού η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στην γιαγιά του.

Η λύση της γιαγιάς ικανοποιεί όλες τις πλευρές, αφού οι νοικοκυραίοι βλέπουν στην γιαγιά τον θεσμό της αγνής ελληνικής οικογένειας -που θα οδηγήσει το παιδί στην Ορθοδοξία, την δουλοπρέπεια και την ρουφιανιά-, ενώ οι “επαναστάτες” βλέπουν στην γιαγιά τη μητέρα της Πόλας Ρούπα και την θεωρούν εγγύηση πως το παιδί θα γίνει αντάρτης πόλεων.

Βασικά, όλοι χέστηκαν για το παιδί και το μόνο που τους ένοιαζε είναι να δείξουν τι καλοί και γαμάτοι άνθρωποι που είναι· άλλος από προσωπική πολιτική φιλοδοξία, άλλος από επαναστατικότητα του πληκτρολογίου, άλλος επειδή αυτοί που αντιπαθεί έλεγαν το αντίθετο, και πάει λέγοντας.

Δηλαδή, το παιδί της Ρούπα ήταν και είναι ένα εργαλείο.

Πολύ χρήσιμο εργαλείο το παιδί, γιατί δεν έχει προσωπική άποψη για τη ζωή του.

Το παιδί είναι πολύ καλό αξεσουάρ -για πάρα πολλούς ανθρώπους- και πολύ καλή δικαιολογία, για να κάνεις εσύ ότι ποτέ δεν θα έκανε αυτό.

Βέβαια, τώρα θα προκύψει θέμα με το σχολείο του παιδιού.

Υποθέτω πως όλοι θα θέλουν να έχουν γνώμη για το σχολείο που θα πάει το παιδί.

Αλήθεια, στον παιδικό σταθμό-σχολείο με ποιο όνομα πήγαινε το παιδί;

Όσο να ‘ναι, το επίθετο Μαζιώτης, θα κινούσε κάπως τις υποψίες των δασκάλων.

Με ψεύτικο όνομα πήγαινε το παιδί στο σχολείο;

Καλή φάση, δεν λέω· στην παρανομία και την επανάσταση από τα πέντε· έτσι θα έπρεπε να μεγαλώνουν όλα τα Ελληνόπουλα, για να σκληραγωγηθούν και να απελευθερώσουν τη χώρα.

Επίσης, θα πρέπει, όταν έρθει η ώρα, τα παιδιά να έχουν και 3-4 πλαστές ταυτότητες, για να μην μπορεί να τα εντοπίσει η Αστυνομία.

Μετά από όλο αυτό το χαμό με το παιδί, είναι βέβαιο πως οι νέοι συμμαθητές του θα το ενημερώσουν για τους γονείς του, αφού θα έχουν ακούσει τους δικούς τους γονείς να το κουτσομπολεύουν.

Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά -με τα άλλα παιδιά-, οπότε το bullying που θα φάει ο μικρός στο σχολείο είναι εγγυημένο.

Βέβαια, αφού το πληροφορήσουν οι συμμαθητές του για την δράση των γονιών του, θα μπορεί να τους απειλεί πως, αν συνεχίσουν να τον πειράζουν, θα πλακώσουν κάτι φίλοι των γονιών του με τα Καλάσνικοφ και θα τα κάνουν σουρωτήρι.

Και οι δάσκαλοι θα πρέπει να του βάζουν καλούς βαθμούς στο σχολείο, για να έχουν την ησυχία τους.

Δεν αποκλείεται ο μπόμπιρας να σπείρει τον σπόρο της εξέγερσης σε όλα τα παιδάκια της χώρας, κι αυτά να απαιτήσουν από τους γονείς τους να πάρουν τα όπλα και να κάνουν επανάσταση.

(Εγώ, πάντως, επιμένω πως το παιδί της Ρούπα και όλα τα παιδιά θα πρέπει να φυγαδευθούν στο εξωτερικό, για να σωθούν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.