Ο Ντόναλντ Τραμπ καταργεί το ελληνικό Μνημόνιο

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να καταργήσει το Μνημόνιο της Ελλάδας.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα στο Οβάλ Γραφείο, δίνοντας εντολή να καταργηθεί το ελληνικό Μνημόνιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως καταργεί το Μνημόνιο με ένα νόμο κι ένα άρθρο γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι ξεπουλημένος αριστερός χέστης και δεν τόλμησε να το καταργήσει, αν και μας τα είχε κάνει μπαλόνια λέγοντας όλη την ώρα πως θα το κάνει.

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν αντέχει άλλο να βλέπει τους Έλληνες να υποφέρουν κάτω από την γερμανική μπότα και τόνισε πως σκοπεύει να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή, αφού η Ελλάδα μπορεί να υιοθετήσει το δολάριο, ώστε να μην διχάζονται οι Έλληνες με βλακώδη θέματα.

Ακόμα, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς οι Έλληνες μετατράπηκαν από αγωνιστές και περήφανοι σε προσκυνημένους κακομοίρηδες.

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να καταργήσει το Μνημόνιο στην Ελλάδα έχει τρομοκρατήσει την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως κι αυτός ήθελε να καταργήσει το Μνημόνιο στην Ελλάδα αλλά φοβόταν πως θα στενοχωρηθούν οι Έλληνες που τους αρέσει το Μνημόνιο γιατί είναι κλαψομούνηδες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.