Ρούπα, μάνα και υιός

Γεια σου πιτσιρίκο.
Πρέπει επιτέλους, ως σύγχρονη κοινωνία πού είμαστε, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά το μείζον θέμα πού προέκυψε με τη σύλληψη των δύο επικίνδυνων κακοποιών- τρομοκρατών, “Ρούπα μάνα και υιός”.

Η Ρούπα είναι τρομοκράτης;

ΕΙΝΑΙ, βρέθηκε στη γιάφκα, δηλώνει αμετανόητη, έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και λέει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τέλους.

Ο υιός είναι τρομοκράτης;

ΕΙΝΑΙ, βρέθηκε στη γιάφκα, ήταν παρών σε συναντήσεις με αλλά μέλη πού διαφεύγουν τη σύλληψη, έχει την πλήρη γνώση των πειστηρίων πού βρέθηκαν εκεί, είναι αδίστακτος και δεν ψελλίζει κουβέντα, εκτός από κάποιες κωδικοποιημένες εκφράσεις του τύπου “Αμπεμπαμλόμ του κίθε μπλομ”, δηλώνει ξεδιάντροπα ελευθεριακός αγωνιστής πού φτύνει το σύστημα μας κατάμουτρα, λέγοντας με αναίδεια “Φτού ξελευθερία!!!”, είχε επάνω του τούβλα, πού ο ίδιος τα ανέφερε με την ονομασία του υποκόσμου (Λέγκο) -δείγμα ότι είναι αδιόρθωτος μπαχαλάκιας-, έχει ως πρότυπο έναν δηλωμένο βρωμερό μπολσεβίκο με το παρατσούκλι Ντόναλντ Ντακ, πού έχει παράνομη επαναστατική οργάνωση με τους τρεις επικίνδυνους ανιψιούς του Χιούη, Λιούη και Ντιούη (σύμπτωση;), οι οποίοι ζητούν την κατάργηση της αστικής τάξης και προσπαθούν εξολοθρεύσουν ακόμα και τον ίδιο τους το θείο, τον αγνό βιοπαλαιστή και πατριώτη Σκρούτζ Μακ Ντακ, να κοινωνικοποιήσουν την περιουσία πού έκανε με ιδρώτα, να εγκαθιδρύσουν κομμούνες, και να μοιραστούν τα κλεμμένα με ένα μάτσο τεμπέληδες.

Μετά από σχεδόν τρεις μέρες αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, συνεχίζει να παίζει κρυφτό με τις διωκτικές αρχές -δείχνοντας το πόσο σκληρός και αμετανόητος παραμένει- βασανίζοντας και περιπαίζοντας τα όργανα πού προσπαθούν με 3,60 μνες να κάνουν τη δουλειά τους και δέχονται το μπούλινγκ από το τέρας.

Ένα άλλο πού καταμαρτυρά τις υπόγειες διαδρομές της τρομοκρατίας, ήταν μεταξύ άλλων η επιστολή πού ζητάει την απελευθέρωση του φοβερού φονιά, από τον παλιό αντιεξουσιαστή Ντόρη Μπακογιάννη!

Φαίνεται ξεκάθαρα και στον κάθε αδαή ποιός είναι τελικά ο αρχηγός της σατανικής οργάνωσης, το κάθαρμα της νέας γενιάς τρομοκρατών, ο Σακαφλιάς του αντάρτικου πόλης, που μπροστά του οι παλιοί φαντάζουν ως θεία βρέφη.

Επαναφέρετε πίσω τη θανατική ποινή -έστω για μιά φορά- και κρεμάστε την κεφάλα του φοβερού και τρομερού φονιά σε φανοστάτη στο Σύνταγμα, για να νοιώσει επιτέλους λίγη ασφάλεια ο φοβισμένος μας λαός!

Καλή λεφτεριά πατριώτες μου!

Κώστας Γκιώνης

(Αγαπητέ φίλε, καίρια η παρέμβασή σας για το θέμα. Να είστε καλά. Καλή χρονιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.