Σοκάρει η αποκάλυψη πως στα στρατόπεδα υπάρχει μόνο αλβανική φούντα

Μετά την πολύκροτη υπόθεση με τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, το πανελλήνιο συγκλονίζεται από την αποκάλυψη πως οι στρατιώτες μας καπνίζουν αλβανικό χασίς.

Σύμφωνα με αποκάλυψη Έλληνα στρατιώτη δεν βρίσκεις πια μπάφο από την Ελλάδα στα στρατόπεδα της χώρας μας, οπότε οι στρατιώτες μας είναι αναγκασμένοι να καπνίζουν αλβανικό χασίς, για να την ακούσουν.

Η αποκάλυψη πως δεν υπάρχει χασίς από την Ελλάδα στα ελληνικά στρατόπεδα, προκάλεσε την οργή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να υπάρχει χασισάκι από την Ελλάδα σε όλα τα ΚΨΜ των στρατοπέδων, ώστε να χτυπηθούν οι Αλβανοί χασισέμποροι και να πάρουν μια ανάσα οι Έλληνες χασισοπαραγωγοί που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως η ελληνική φούντα είναι η καλύτερη του κόσμου -επειδή είναι ελληνική-, ενώ τόνισε πως η αλβανική μυρίζει ποδαρίλα.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε με νόημα «δεν θα γίνεις ποτέ σαν την ελληνική, αλβανή, αλβανή».

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του Αλβανού υπουργού Κάνναβης, Γάρο Νταφού, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα για ρατσισμό απέναντι στην αλβανική φούντα.

Η έγκαιρη και αποφασιστική αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε ικανοποίηση και περηφάνια στην ελληνική κοινωνία, αφού τώρα ξέρουμε όλοι πως οι στρατιώτες μας σκάνε ελληνικούς μπάφους.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.