Σώστε τον ιστορικό πιτσιρίκο!

Τεράστια κινητοποίηση γίνεται αυτές τις ημέρες για τη στήριξη του ιστορικού πιτσιρίκου, ο οποίος κινδυνεύει με λουκέτο, όπως και ο ΔΟΛ.

Εκατοντάδες προσωπικότητες από το χώρο της Επιστήμης, των Γραμμάτων και των Τεχνών αλλά και διαπλεκόμενοι, λαμόγια, νταβατζήδες και πoυτάνες υπογράφουν ένα κείμενο στήριξης του ιστορικού πιτσιρίκου, ώστε να υπάρχει πολυφωνία και πλουραλισμός στην προπαγάνδα.

Δημόσια ανακοίνωση

Καλούμε την Κυβέρνηση και όλη την Αντιπολίτευση, τις Τράπεζες και τις Πολυεθνικές να δείξουν την γνωστή τους ευαισθησία απέναντι σε έναν ιστορικό μπλόγκερ, όπως ο πιτσιρίκος, ώστε να συνεχίσει να γράφει με τον απαράμιλλο τρόπο του και να ξεσηκώνει τα πλήθη.

Τέτοιες φωνές σαν του πιτσιρίκου δεν υπάρχουν πολλές, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μοναδικός και αξεπέραστος.

Τώρα που σχεδόν οι πάντες έχουν εξαγοραστεί, ο πιτσιρίκος είναι απαραίτητος για να υπάρχει κι ένα άλλοθι για την δουλοπρέπεια και την απάθεια.

Η καταδίκη σε λουκέτο του πιτσιρίκου θα είναι το οριστικό χτύπημα για τον ελληνικό πολιτισμό και πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.

Αν ο πιτσιρίκος βάλει λουκέτο, θα φαρμακωθούμε και θα τραβάμε τα βυζιά μας.

Εμείς οι γαμάτοι

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του πνεύματος και των λαϊκών αγορών για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Θέλω ένα μηνιαίο επίδομα 1.500 ευρώ από την κυβέρνηση ή από κάποια τράπεζα· ας είναι και από ιδιώτη, δεν με πειράζει, είμαι εύκολος άνθρωπος.

Επίσης, παρακαλώ να βρεθεί κάποιος να με εξαγοράσει κι εμένα. Είμαι φτηνός. Με καναδυό χιλιάρικα γράφω ό,τι θέλετε.

Ευχαριστώ πολύ.

πιτσιρίκος

(Παρακαλώ τους αγαπητούς αναγνώστες να υπογράψουν το κείμενο και να το κοινοποιήσουν στο Facebook. Όποιος δεν το κοινοποιήσει, τον καταριέμαι να μην τον χαϊδέψει ξανά ανθρώπινο χέρι. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.