Ο Κώστας Σημίτης στο πλυντήριο

Ο Κώστας Σημίτης παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστο Χωμενίδη, και ρίχνει ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στο πρώτο Μνημόνιο.

Ο Χρήστος Χωμενίδης, δεν αντέδρασε στα όσα είπε ο Κώστας Σημίτης για τον Γιώργο Παπανδρέου, αν και ο Χωμενίδης ήταν λογογράφος του Παπανδρέου (σ.σ. Η αμνησία στη χώρα θερίζει. Παρθένες όλοι.).

Επίσης, ο Κώστας Σημίτης ρίχνει ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή, στη σημερινή κυβέρνηση και σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον ίδιο.

Ο Κώστας Σημίτης θα έπρεπε να είχε οδηγηθεί -εδώ και πολλά χρόνια- στο δικαστήριο.

Ο Κώστας Σημίτης είναι ο πρωθυπουργός που έδωσε εντολή στην Goldman Sachs να παραποιήσει τους αριθμούς και τους δημόσιους λογαριασμούς, ώστε να μπει η Ελλάδα με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνη.

Αν αυτό δεν είναι απάτη, τι είναι απάτη;

Με την απάτη του Κώστα Σημίτη, η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη εφτά χρόνια μέσα στην ευρωζώνη.

Κι όμως, ο Κώστας Σημίτης χρησιμοποιεί στη συνέντευξή του τη λέξη “απάτη” για άλλους.

Ο Κώστας Σημίτης, ο πρωθυπουργός της φούσκας του Χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που προέτρεπε τους Έλληνες να επενδύσουν στο Χρηματιστήριο, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που έκανε πάρτι με τα εξοπλιστικά, ο πρωθυπουργός που μοίραζε όμορφα την πίτα στους ολιγάρχες αλλά αυτοί ξεχνούσαν να κάνουν τα δημόσια έργα, ο πρωθυπουργός που δεν είχε πάρει χαμπάρι ούτε τον υπουργό του, Άκη Τσοχατζόπουλο, ο πρωθυπουργός που διαφήμιζε τον εκσυγχρονισμό αλλά διόρισε στρατιές δημοσίων υπαλλήλων που τύχαινε να είναι γραμμένοι στο ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός των Ιμίων, ο πρωθυπουργός της παράδοσης Οτσαλάν στους Τούρκους, αυτός ο μεγάλος Κώστας Σημίτης.

Αυτός ο Κώστας Σημίτης ξεχάστηκε την επόμενη μέρα που έπαψε να είναι πρωθυπουργός.

Υποθέτω πως τώρα που η χώρα έχει διαλυθεί εντελώς και η εθνική καταστροφή είναι μπροστά στα μάτια μας, υπάρχει η πιθανότητα να αναζητηθούν ευθύνες για αυτή την καταστροφή και κάποιοι να οδηγηθούν στο δικαστήριο.

Ο Κώστας Σημίτης είναι πρώτος στη λίστα.

Και το ξέρει.

Οι άλλοτε ισχυροί φίλοι του Κώστα Σημίτη δεν είναι τόσο ισχυροί πια, ενώ τα ΜΜΕ τους πνίγηκαν στα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν επί Κώστα Σημίτη.

Το πρόβλημα του Σημίτη σήμερα είναι πως δεν υπάρχουν οι ισχυροί για να τον ξεπλύνουν.

Αυτό πρέπει να τον ανησυχεί πολύ.

Φαίνεται.

(Κύριε Σημίτη, θα ήθελα να μου δώσετε κι εμένα μια συνέντευξη. Είμαι κι εγώ θαυμαστής σας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.