Καταργεί το χρήμα η Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα των Financial Times που υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα καταργήσει το χρήμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα θα καταργήσει το χρήμα, ώστε να βγει οριστικά από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή, αφού η κατάργηση του χρήματος στην Ελλάδα ακυρώνει τόσο τους ευρωλάτρες όσο και τους δραχμολάγνους.

Ευρωλάτρες και δραχμολάγνοι αναμένεται να πάθουν κατάθλιψη, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και μαζικές αυτοκτονίες.

Το χρήμα εξαφανίζεται σιγά-σιγά στην Ελλάδα, οπότε η κυβέρνηση αποφάσισε να το καταργήσει για να προλάβει τις εξελίξεις.

Αφού ξέρεις πως κάποια στιγμή δεν θα έχεις χρήματα, ξεκίνα από τώρα να μην έχεις, για να συνηθίσεις να ζεις χωρίς αυτά και να μη σου ‘ρθει ξαφνικό.

Η πρόληψη σώζει ζωές.

Η απόφαση για κατάργηση του χρήματος πάρθηκε στη μυστική συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένεια Ρότσιλντ στο Παρίσι.

Ο Έντουαρντ Ρότσιλντ είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως ο Τσε Γκεβάρα ονειρεύτηκε τον άνθρωπο ελεύθερο από τα δεσμά του χρήματος, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να καταργήσει το χρήμα για να πραγματοποιήσει το όνειρο του Τσε και να ελευθερώσει τους Έλληνες από το χρήμα που είναι μια κατάρα.

Η κατάργηση του χρήματος στην Ελλάδα θα γίνει με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Στη συνέχεια, θα γίνουν πανηγυρικές εκδηλώσεις συμφιλίωσης των οπαδών του ευρώ με τους δραχμιστές, ενώ θα καούν συμβολικά 10 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.