Το Jumbo ζητάει τον Παρθενώνα

Μετά της απόρριψη του αιτήματος της Gucci, αίσθηση έχει προκαλέσει το αίτημα του Jumbo στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, για παραχώρηση της Ακρόπολης.

Το Jumbo ζητάει τον Παρθενώνα και το Ερέχθειο για να παρουσιάσει τις πασχαλινές προσφορές του και τα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού έχασε την προθεσμία να κάνει αίτηση για τα αποκριάτικα.

Ήδη, είναι έτοιμη η νέα τηλεοπτική διαφήμιση του Jumbo για την Ακρόπολη, με την Ελπίδα να τραγουδάει το “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ, το Jumbo δεν το πήρες χαμπάρ'”, ενώ οι Καρυάτιδες κάνουν στριπτίζ και ο Διογένης την παίζει στην αγορά, έξω από πιθάρι του.

Τα καταστήματα Μουστάκας, με τεράστια γκάμα παιδικών παιχνιδιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ζητούν τον Ναό της Απτέρου Νίκης, για να βάλουν νερουτσουλήθρες και να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες στους λιλιπούτειους καταναλωτές.

Μια πολύ καλή πρόταση κάνουν και οι ρακοσυλλέκτες της Αθήνας που ζητούν από το ΚΑΣ τον λόφο της Πνύκας, για να κάνουν το παζάρι τους.

Οι νυχούδες της Αθήνας δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την πρόκληση που τους παρουσιάζεται και ζητούν το θέατρο του Διονύσου, για να παρουσιάσουν τις νέες επαναστατικές τάσεις στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ.

Τώρα με πληροφορούν από το κοντρόλ πως ο Σεϊτανίδης ζητάει την Αρχαία Αγορά της Αθήνας για να εκθέσει τα ελληνικά έπιπλα που προκαλούν τρόμο στο ΙΚΕΑ και την σόμπα Ζευς που έχει ζεστάνει πάνω από 500 χιλιάδες Έλληνες, οικονομικά και γρήγορα.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξετάζει όλες τις προτάσεις, σε μια προσπάθεια να παντρέψει την Ακρόπολη -που συμβολίζει την αρχαία Ελλάδα- με το Jumbo και τις νυχούδες που συμβολίζουν την σύγχρονη Ελλάδα.

Η προβολή των νυχούδων, των μασέζ και των studio στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θα σηματοδοτήσει την στροφή της χώρας στην ανάπτυξη και θα βοηθήσει να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.