Αποκλειστικό: Το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα στο Survivor

Το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο που προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες του Survivor έχει παγώσει τους Έλληνες.

Είναι τραγικό νέοι Έλληνες να πηγαίνουν στον Άγιο Δομίνικο για να βγάλουν ένα μεροκάματο και να εργάζονται ανασφάλιστοι, για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές και οι ολιγάρχες.

Φαντάσου να έχεις γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο επί δυο μήνες κυκλοφορώντας με ένα μαγιό, μένοντας νηστικός και λέγοντας συνέχεια ανοησίες, και να παθαίνεις και τροχαίο ατύχημα.

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Survivor, οι οποίοι αναγκάστηκαν να γίνουν οικονομικοί μετανάστες εξαιτίας της χρεοκοπίας της χώρας.

Πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι στους παίκτες του Survivor και να τους κάνουμε σύμβολα του αγώνα κατά των Μνημονίων.

Το brain drain -που στερεί από τη χώρα μας τα καλύτερα μυαλά- πρέπει να σταματήσει.

Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να δημοσιεύσω στο μπλογκ το βίντεο από το τροχαίο ατύχημα, που μου έστειλε ένας παίκτης του Survivor, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του επειδή φοβάται μήπως χάσει την δουλειά του.

Από το βίντεο φαίνεται όλη η αλήθεια και φαίνεται και ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Οι παίκτες του Survivor είναι εργάτες και το ατύχημα δεν ήταν τροχαίο.

Το ατύχημα των παικτών του Survivor ήταν εργατικό.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.