Από το Survivor θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Άνω κάτω έχει κάνει την τηλεοπτική πιάτσα η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάζει το δελτίο ειδήσεων από τις εγκαταστάσεις του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Η επιτυχία του Survivor έχει δικαιώσει αυτούς που πιστεύουν πως το απαιτητικό και δύσκολο ελληνικό κοινό ανταποκρίνεται όταν υπάρχει ένα ποιοτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Τα τεράστια νούμερα τηλεθέασης του Survivor δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ, οι οποίοι αποφάσισαν να ενσωματώσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού στο παιχνίδι, ώστε να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του και οι ειδήσεις να σπάσουν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Ήδη, η Σία Κοσιώνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Παύλος Τσίμας.

Η Σία Κοσιώνη θα παρουσιάζει το δελτίο με παρεό από την παραλία, ενώ ο Μπάμπης, ο Άρης και ο Παύλος θα είναι ανεβασμένοι στους κοκοφοίνικες, για να βλέπουν πιο καθαρά και αντικειμενικά τα γεγονότα.

Οι παίκτες του Survivor θα συμμετέχουν στο δελτίο ειδήσεων με τα αγωνίσματα και τα κουτσομπολιά, και θα κυλιούνται στη λάσπη με τους δημοσιογράφους για μια ακόμα πιο μαχητική δημοσιογραφία.

Παράλληλα, οι παρουσιαστές του δελτίου θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα, αφού είναι βέβαιο πως όλη η Ελλάδα περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει τον Άρη Πορτοσάλτε με μαγιό και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να πεθάνει της πείνας, ενώ θα εξηγεί τα πλεονεκτήματα των Μνημονίων και του ευρώ στον Λάμπρο Χούτο.

Οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία να δουν τον Άρη, τον Μπάμπη και τον Παύλο να τσακίζουν ένα διπλό πιτόγυρο από τον Μπαϊρακτάρη και να κλέβουν τις μπουκιές από το στόμα της Σίας Κοσιώνη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.