Διαμάχη Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του Γιώργου Αγγελόπουλου, αφού και τα δυο κόμματα τον θέλουν στα ψηφοδέλτιά τους στις επόμενες εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμβάλει στο να απελευθερώσουμε το μέλλον, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Δήλωση υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου έκανε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος είπε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το λαϊκό παιδί της εργατιάς, ενώ επιτέθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λέγοντας πως την πειράζει που ο Αγγελόπουλος περπατάει μπροστά της στην παραλία αλλά δεν την πειράζει που αυτή στον ΣΚΑΪ περπατάει πίσω από όλα τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών και την έχουν στην φάπα.

Η απήχηση που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον γυναικείο πληθυσμό της χώρας δεν πέρασε απαρατήρητη από τα κόμματα, αφού πιστεύουν πως με αυτόν στα ψηφοδέλτιά τους θα κερδίσουν την γυναικεία ψήφο και την αυτοδυναμία.

Οι πολιτικές απόψεις του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν είναι γνωστές αλλά Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως μπορούν να τον δελεάσουν εύκολα με μερικά χρήματα, ενώ μπορεί να τον δελεάσουν και με τίποτα μπριζόλες, αφού μοιάζει διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για ένα σάντουιτς.

Άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και αναζητούν τρόπο να επικοινωνήσουν με τον παίκτη του Survivor, για να τον κάνουν δικό τους.

Από την απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου θα κριθεί το κλείσιμο της αξιολόγησης και ο χρόνος των επόμενων εκλογών.

Η Νέα Δημοκρατία θα πιέσει τον παίκτη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor -για να πιέσει την κυβέρνηση για εκλογές-, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα του ζητήσει να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος και να κάνει προπαγάνδα, εξηγώντας στον Σπαλιάρα και στον Χούτο πως καλά κάνει ο Τσίπρας και δεν κλείνει την αξιολόγηση, αφού δεν πρέπει να υποχωρήσει στο Ασφαλιστικό και στα εργασιακά.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την πορεία της χώρας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.