Η δραχμή μπαίνει στο Survivor

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση των παραγωγών του Survivor να βάλουν την δραχμή στο παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε η παραγωγή, τις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν στους παίκτες δραχμές και ευρώ.

Η μια ομάδα θα πάρει δραχμές και η άλλη ομάδα ευρώ, ενώ υπάρχει η σκέψη να υπάρχουν δραχμές και ευρώ και στις δυο ομάδες, ώστε να κονταροχτυπιούνται συνέχεια τα δυο νομίσματα και να ανεβαίνει η τηλεθέαση.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η ισοτιμία της δραχμής με το ευρώ στο Survivor, αλλά υπάρχει η σκέψη το ένα ευρώ να αντιστοιχεί σε 12 εκατομμύρια δραχμές.

Οι παίκτες θα κάνουν συναλλαγές σε δραχμές και ευρώ, αφού θα μπορούν να αγοράζουν ψάρια, καρύδες και ακρίδες ο ένας από τον άλλον.

Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες έναντι αμοιβής ο ένας στον άλλον, οπότε θα μάθουμε όλοι πόσο πάει -σε δραχμές και ευρώ- ένα τσιμπoυκάκι στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, οι παίκτες θα μπορούν να βάζουν στοιχήματα για το ποιος θα νικήσει σε κάθε αγώνισμα, ώστε να κονταροχτυπιούνται οι δραχμές με το ευρώ και να λάμψει η ανωτερότητα του ευρώ έναντι της παλιοδραχμής.

Κάθε παίκτης θα έχει το δικό του POS και την δική του πιστωτική κάρτα, ενώ θα τοποθετηθούν και ATM στους κοκοφοίνικες, αν και υπάρχει η σκέψη η κάρτα να μπαίνει στην κωλοχωρίστρα του Σπαλιάρα.

Η είσοδος της δραχμής στο Survivor -παράλληλα με το ευρώ- θα πείσει τους δραχμολάγνους πως το ευρώ είναι μονόδρομος για την Ελλάδα, αφού η νίκη του ευρώ θα βοηθήσει να εκτιναχτεί το ελατήριο της μ@λακίας που μας δέρνει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.