Η Τουρκία επιτίθεται στους Έλληνες παίκτες του Survivor

Στα άκρα φτάνει η Τουρκία, αφού, μετά τις εστίες έντασης στο Αιγαίο και στην Κύπρο, έβαλε τώρα στο μάτι και την ελληνική αποικία του Survivor.

Τέσσερα πολεμικά πλοία της Τουρκίας διασχίζουν τον Ατλαντικό και πλησιάζουν στον Άγιο Δομίνικο, για να παρενοχλήσουν τους Έλληνες παίκτες του Survivor, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για ένα σάντουιτς, μια πίτσα και ένα μουσακά.

Παράλληλα, τουρκικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τους Έλληνες παίκτες -και δεν τους αφήνουν να τα ξύνουν στην παραλία-, ενώ ελληνικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από την ελληνική βάση στην Κούβα και οι φρουροί των αιθέρων αναχαίτισαν τα τουρκικά αεροσκάφη πάνω από τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι Τούρκοι ξέρουν πως οι Έλληνες σαπίζουν μπροστά στις τηλεοράσεις βλέποντας Survivor, οπότε αποφάσισαν να τους κάμψουν το ηθικό, κλιμακώνοντας την ένταση στον Άγιο Δομίνικο.

Βλέποντας πως οι παραβιάσεις στο Αιγαίο περνούν απαρατήρητες, οι Τούρκοι σκέφτηκαν να χτυπήσουν την Ελλάδα στο πιο ευαίσθητο σημείο της, που δεν είναι άλλο από τον πολιτισμό.

Η Ελλάδα είναι μόνο πολιτισμός και ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός εκφράζεται από το σπουδαίο Survivor, το οποίο αναδεικνύει την ανωτερότητα των Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος εγκατέστησε εκτοξευτές πυραύλων στα στρατόπεδα των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, οι παίκτες μας πήραν όπλα και περιμένουν τους Τούρκους να κάνουν απόβαση για να τους πετάξουν στην θάλασσα.

Όπως δήλωσε ο Λάμπρος Χούτος, “ο Άγιος Δομίνικος δεν είναι Κύπρος και οι Τούρκοι δεν είναι Γιουβέντους”.

Τα μάτια όλων των Ελλήνων είναι στραμμένα στον Άγιο Δομίνικο.

Το πανηλίθιο κρατάει την ανάσα του.

Η Παναγιά να βάλει το χέρι της.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.