Λιποθυμίες από πείνα στο Survivor καταγγέλλει η κυβέρνηση

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η λιποθυμία παίκτη του Survivor λόγω ασιτίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να λιποθυμούν Έλληνες από την πείνα το 2017, αφού η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΕΑΜ που μας έσωσε από την πείνα και θα μας σώσει τώρα απ’ τη σκλαβιά.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στις ημέρες της κυβέρνησης Σαμαρά, όταν οι μαθητές λιποθυμούσαν στα σχολεία επειδή οι φιλελέδες μαθητές δεν τους έδιναν το μισό κουλούρι τους γιατί είναι κωλoπαιδάκια και παρτάκηδες.

Παράλληλα, η κυβέρνηση κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται πίσω από τη λιποθυμία του παίκτη του Survivor, αφού υπάρχουν υπόνοιες πως ο παίκτης είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να δείξει πως η Ελλάδα είναι εξαθλιωμένη σαν την Βενεζουέλα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση πως είναι υπεύθυνη για την εξαθλίωση των παικτών του Survivor, αφού τους ανάγκασε να μεταναστεύσουν στον Άγιο Δομίνικο για να βρουν μια δουλειά, και να κυλιούνται ξενηστικωμένοι στις λάσπες για να φάνε μια τυρόπιτα.

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε δουλειά επί κυβέρνησης Σαμαρά και πηδούσε αβέρτα χιλιάδες γυναίκες, ενώ τώρα είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί σχεδόν ξεβράκωτος και να φαίνεται η κωλοχωρίστρα του, με αποτέλεσμα οι τηλεθεάτριες να παραπονιούνται πως βλέπουν πιο συχνά τον κώλo του Σπαλιάρα παρά τον κώλo του άντρα τους.

Το Survivor είναι το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σήμερα, ενώ είναι και το πιο πετυχημένο reality, αφού το άλλο reality με τις διαπραγματεύσεις παίζεται εφτά χρόνια τώρα και οι τηλεθεατές έχουν κουραστεί γιατί ξέρουν τι γίνεται στο τέλος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.