Νύχτα ξελογιάστρα

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Εμπνευσμένος από της τάση σου να προσπαθείς να βοηθήσεις με τις συμβουλές σου το πολιτικό μας σύστημα -που είναι φανερό ότι κάπου τα έχει λίγο χαμένα- σου στέλνω κι εγώ μια πιο γενική ιδέα που είχα τελευταία, και πιστεύω ότι θα μας βάλει σε καλύτερη θέση στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων-φίλων μας.

Η ιδέα έρχεται από τις ιστορικές ρίζες της Ευρώπης και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πραγματικά και στους αυθεντικούς υποστηρικτές της.

Τρείς λέξεις: Droit du seigneur, δηλαδή το δικαίωμα στην πρώτη νύχτα, κατά την αυθεντική μεσαιωνική ονομασία (γιατί μ’ αρέσει να μιλάω με ιστορική αντικειμενικότητα και ξέρω ότι ερεθίζει και αρκετούς κρυφοαναγνώστες σου).

Σε μια χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα και όλοι οι αριστεροάπλυτοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίνε τα μνημόνια και τα ευρώ και όχι η προσωπική τους ανικανότητα, το νέο αυτό μέτρο λύνει αυτό και ακόμα περισσότερα προβλήματα, μια για πάντα!

Αντί να αφήνουμε τον κάθε τυχάρπαστο ελληνάκο να πάρει την απόφαση αν θα κάνει παιδάκι ή όχι, σιγουρεύουμε ότι θα κάνει, δίνοντας την γυναίκα του σε έναν από τους καταπληκτικούς μας βουλευτές, την πρώτη νύχτα του γάμου.

Δες το και σαν αποζημίωση για τους πραγματικά εργαζόμενους Έλληνες σε αυτή την χώρα.

Σκέψου κατά συνέπεια, πόσα προβλήματα λύνεις με μια κίνηση, που εγώ, μετριοπαθώς θα χαρακτήριζα ΜΑΤ (πολυσήμαντο).

Κατ’ αρχάς, σταματάει αμέσως η υπογεννητικότητα.

Άρα, σε ελάχιστο χρόνο έχεις μεγαλύτερο μελλοντικό φοροδοτικό κοινό, λύνοντας παράλληλα και τον προβληματισμό τον εταίρων μας, για το ποιοι θα πληρώνουν αύριο το μάρμαρο.

Τα παιδιά είναι τεκμήριο, άρα περισσότερα λεφτά.

Παράλληλα, ξεκαυλώνoυν και οι βουλευτάρες μας και θα μπορούν να μπαίνουν πιο ήρεμοι στις διαπραγματεύσεις, γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο καλπάζων δυναμισμός τους μας έχει κοστίσει ελαφρώς.

Και φυσικά, στο μέλλον, όταν τα κόμματα θα φροντίζουν τα δικά τους παιδιά, θα είναι κυριολεκτικό, και δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτα, αφού θα θεωρείται γονική παροχή.

Ευτυχώς που ζούμε στη χώρα που ο γάμος είναι πάντα must, ατσαλώνοντας έτσι το σχέδιο για πάντα· ένα ευχαριστώ στην εκκλησία δε βλάπτει.

Όπως βλέπεις κι εσύ, ο Ευρωπαικός πολιτισμός έχει πολλά να μας διδάξει, και κάθε φορά που ψάχνουμε λύσεις για το παρόν μας, το παρελθόν τους θα έχει πάντα τις καλύτερες λύσεις.

Σε επόμενο κείμενο θα σου αναλύσω τις μεθόδους των ιπποτών στο διάλειμμα που έκαναν κατά τις θρησκευτικές τους εκδρομές στην Ανατολή στην Κωνσταντινούπολη για branch.

Πραγματικά, αξιολάτρευτοι καλεσμένοι αυτοί οι Δυτικοί σε όποια ιστορική περίοδο κι αν κοιτάξεις.

Μακάρι να είχαμε κι εμείς οι κατσαπλιάδες άξιους προγόνους.

Εμείς ούτε φέτα!

Άκης

(Αγαπητέ Άκη, πολύ καλή η πρότασή σου. Θέλοντας να την βελτιώσω, προτείνω οι βουλευτές, την πρώτη νύχτα του γάμου, να μην πηδάνε μόνο την νύφη αλλά και τον γαμπρό. Γιατί θα ζηλεύει ο Έλληνας γαμπρός που ο βουλευτής πήδηξε την γυναίκα του αλλά όχι και τον ίδιο. Βέβαια, με τα παιδιά θα υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί δεν είναι δύσκολο πια μόνο το να τα μεγαλώσεις αλλά και να τα κρατήσεις στην Ελλάδα. Ακούω διάφορα πιτσιρίκια να κάνουν σχέδια για μετανάστευση. Το σχεδιάζουν από τώρα, για να είναι έτοιμα. Να είσαι καλά.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.