Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπαίνει στο Survivor

Φωτιά έχει βάλει στο πολιτικό σκηνικό η ανακοίνωση των παραγωγών του Survivor πως ο νέος παίκτης που θα μπει στο παιχνίδι θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η είσοδος του Άδωνι Γεωργιάδη στο Survivor είναι μια προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να φτάσουν οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας στις μεγάλες τηλεοπτικές μάζες.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες, η Νέα Δημοκρατία δυσκολεύεται να εξηγήσει σε τι διαφωνεί με την κυβέρνηση και να απαιτήσει εκλογές, οπότε οι τηλεθεατές χρειάζονται εντατική αδωνοθεραπεία, ώστε να κάνουν κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και να βγάλει επιτέλους τον σκασμό ο Άδωνις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και οι παραγωγοί του παιχνιδιού αναζητούν τρόπο να το πουν απέξω απέξω στους άλλους παίκτες, οι οποίοι είναι εντελώς ανυποψίαστοι.

Φαντάσου να είσαι στον Άγιο Δομίνικο, να είσαι νηστικός, να κοιμάσαι έξω, να κυλιέσαι στις λάσπες και να σου φέρουν και τον Άδωνι να τσιρίζει μέσα στο αυτί σου. Ξαφνικά γίνεσαι Αστέρω κι αρχίζεις να μιλάς με τα πουλιά και τους κοκοφοίνικες.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε -τάχα μου χαριτολογώντας- στον Γιάννη Σπαλιάρα πως θα φέρει τον Άδωνι στην ομάδα του, ο Σπαλιάρας του είπε πως, αν έρθει ο Άδωνις, θα σπάσει το σερί του με τις τριάντα χιλιάδες γυναίκες και θα πηδήσει κι έναν άντρα αλλά δεν διευκρίνισε ποιον εννοούσε, οπότε μήπως εσάς πάει σε κάποιον το μυαλό σας;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα αγωνίζεται μια φορά με την ομάδα των Διασήμων και μια φορά με την ομάδα των Μαχητών, ώστε να βασανίζονται και οι δυο ομάδες το ίδιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κοιμάται σε ξεχωριστό νησί από τους άλλους παίκτες γιατί είναι όλοι με διάρροια και τρελαίνονται στα χεζοβολιά, οπότε, αν έχουν και όλη μέρα και την γλωσσοδιάρροια του Άδωνι, θα τα τινάξουν και θα πάει το παιχνίδι στον διάολο.

Ανάμεσα στα παιχνίδια και στο κωλοβάρεμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πουλάει και τα βιβλία του στο τηλεοπτικό κοινό που τα λιγουρεύεται.

Σε άλλες πολιτικές ειδήσεις, κάποιοι εκπλήσσονται επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο Sky News “Αγοράστε την Ελλάδα τώρα που είναι φθηνά. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος να αγοράσετε την Ελλάδα”.

Ε, αυτά συμβαίνουν όταν, εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, κάποιοι Έλληνες συνεχίζουν να ψηφίζουν για βουλευτές ανθρώπους που ήταν για να τρώνε φάπες και τσουκνίδες στο Survivor.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.