Πανικός με ύποπτες επιστολές που στάλθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μετά τις δυο επιστολές βόμβες που στάλθηκαν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βασίλη Κικίλια, πανικός επικρατεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αφού πριν από λίγο έφτασαν δυο επιστολές με παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στα ονόματα των αποστολέων είναι ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος.

Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υποπτεύθηκε κάτι, αφού είχε ζητήσει από τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο να του στείλουν γραπτά τις απόψεις τους, για το πώς θα ελευθερώσουμε το μέλλον.

Μετά, όμως θυμήθηκε πως χτες είχε σύσκεψη κορυφής με τον Σάκη και τον Αντώνη, οι οποίοι του είπαν πως δεν προλαβαίνουν με τα μουζούκια και τις τηλεοράσεις, οπότε δεν έχουν βρει χρόνο να του γράψουν τις απόψεις τους για την ελευθέρωση του μέλλοντος.

Αμέσως, έφτασαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας πυροτεχνουργοί και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, για να ελέγξουν τα ύποπτα γράμματα.

Τελικά, το γράμμα από τον Σάκη Ρουβά ήταν πρόσκληση για τα βαφτίσια του όγδοου παδιού του, ενώ το γράμμα από τον Αντώνη Ρέμο ήταν πρόσκληση για τον γάμο του, όποτε γίνει.

Οι επιστολές-βόμβες έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους πολιτικούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για την βόμβα που στάλθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αλλά τα περισσότερα μέλη των Πυρήνων είναι στην φυλακή, οπότε τίθεται το ερώτημα γιατί συνεχίζουν την δράση τους και δεν κάθονται στα αυγά τους.

Θα πρέπει τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς -εντός και εκτός φυλακής- να βλέπουν Survivor, όπως κάνουν οι υπόλοιποι Έλληνες.

Οι Πυρήνες της Φωτιάς χαλούν την καλή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και δεν μας επιτρέπουν να ελευθερώσουμε το μέλλον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.