Ποια είναι η Γερμανίδα που μπαίνει στο Survivor

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση των παραγωγών του Survivor να βάλουν στο παιχνίδι μια Γερμανίδα.

Η Γερμανίδα ονομάζεται Μπρουνχίλντε Ντoμινατρίξεν και είναι διάσημη στην Γερμανία για την αυταρχική συμπεριφορά της και τα μπουνίδια που ρίχνει.

Οι παραγωγοί του Survivor αποφάσισαν να βάλουν μια Γερμανίδα παίκτρια στην ομάδα των Μαχητών γιατί οι Μαχητές, για την ώρα, μάχονται μόνο για τον ύπνο και το χουζούρι.

Η Μπρουνχίλντε Ντoμινατρίξεν θα οργανώσει τους Μαχητές και θα τους επιβάλει πειθαρχία με μαστίγιo.

Η παρουσία της Μπρουνχίλντε στην ομάδα των Μαχητών έχει προβληματίσει τους Διάσημους, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν τη ζωώδη γοητεία του Γιάννη Σπαλιάρα για να την εξοντώσουν.

Αυτό που δεν ξέρουν οι Διάσημοι είναι η ιστορία της Μπρουνχίλντε.

Η Μπρουνχίλντε ήταν αρραβωνιασμένη με έναν Έλληνα, ο οποίος την εγκατέλειψε και παντρεύτηκε έναν φίλο της Μπρουνχίλντε, γιατί τον έβρισκε πιο θηλυκό από την Μπρουνχίλντε που είναι κάπως αντρούτσω.

Μετά από την προδοσία του Έλληνα αρραβωνιάρη της, η Μπρουνχίλντε μισεί τους Έλληνες, τους θεωρεί κατώτερη ράτσα και μπαίνει στο Survivor για να αποδείξει πως οι Γερμανοί είναι αφεντικά και να σκίσει ελληνικά κωλ@ράκια.

Αν η παρουσία της Μπρουνχίλντε στους Μαχητές εκτινάξει κι άλλο την τηλεθέαση, οι παραγωγοί του Survivor σκοπεύουν να βάλουν στο παιχνίδι έναν ακόμα παίκτη από την Γερμανία.

Ήδη, οι παραγωγοί έχουν πλησιάσει τον Ζίγκφριντ Νιμπελούγκεν, ο οποίος ήταν ο κολλητός της Μπρουνχίλντε που της έφαγε τον Έλληνα αρραβωνιάρη.

Με τον Μπρουνχίλντε στην ομάδα των Μαχητών και τον Ζίγκφριντ στην ομάδα των Διασήμων, η γερμανική κυριαρχία στο Survivor θα είναι αδιαμφισβήτητη και θα γίνει πόλεμος μέχρι τελικής πτώσεως.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.