Συγχαρητήρια πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στους παίκτες του Survivor

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στους παίκτες του Survivor για την επιτυχία τους να πεινάνε στον Άγιο Δομίνικο έστειλαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο τηλεγράφημά του αναφέρει:

“Η τιτάνια προσπάθειά σας στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αποτελεί εμβληματική επιβεβαίωση του ότι μπορεί να βγάλεις τον Έλληνα από την Ελλάδα αλλά είναι αδύνατον να βγάλεις την Ελλάδα μέσα από τον Έλληνα. Αποτελείτε παράδειγμα για τη νέα γενιά πως πρέπει να αναζητήσει το μέλλον της στα τηλεπαιχνίδια γιατί εγώ διόρισα πολλούς και δεν μπορώ να διορίσω άλλους.”

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

“Αν δεν είχα γίνει πρωθυπουργός, δεν θα είχε ξεκινήσει πάλι το Survivor και οι Έλληνες θα συνέχιζαν να παρακολουθούν βλακώδεις διαγωνισμούς ταλέντων, για να αναδειχτούν τραγουδιστές που τους ξεχνούν όλοι την επόμενη μέρα. Η ηρωική προσπάθειά σας στον Άγιο Δομίνικο συμβάλλει στο να αισθάνονται οι Έλληνες χορτάτοι, ενώ βοηθά στο να κλείσει η αξιολόγηση και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τους παίκτες να παίζουν σφαλιάρες για μια τυρόπιτα και έγραψε:

“Αναζητώ τρόπο να σας φέρω πίσω στην Ελλάδα, για να σταματήσει επιτέλους το brain drain που στερεί από τη χώρα τα πιο μεγάλα της πνεύματα. Συνεχίστε να μεγαλουργείτε στο εξωτερικό αλλά μην το παρατραβήξετε γιατί θα ξεχαστούν οι Έλληνες και δεν θα γίνουν εκλογές για να γίνω πρωθυπουργός και να περάσω εγώ το επόμενο Μνημόνιο.”

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει:

“Ρε μπαγάσες, με κάνατε να βρω πάλι το κέφι μου. Η λεβεντιά της Ευρυδίκης -που είναι θεογκόμενα-, η σοφία του Μπο και η κωλοχωρίστρα του Σπαλιάρα, με κάνουν να πιστεύω πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Μόλις επιστρέψετε, σας θέλω όλους στο Ποτάμι. Μην ανησυχείτε, όπως πάει το πράγμα, μόνο εσείς κι εγώ θα είμαστε στο κόμμα.”

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι στα Ίμια, λέγοντας πως με αυτούς πάνω στα Ίμια, θα κλάσουν μέντες οι Τουρκαλάδες, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχάρη τους παίκτες για το κομμουνιστικό πνεύμα που διακατέχει το κοινόβιό τους, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως οι ξένοι του λένε τα καλύτερα λόγια για το Survivor και ότι η επιτυχία του παιχνιδιού αποδεικνύει πως πρέπει να γίνει οικουμενική κυβέρνηση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.