Τον Τσίπρα είχαμε για φευγιό, τον Μητσοτάκη θα χαιρετήσουμε

Καθώς είναι ολοφάνερο πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που προτιμά το Βερολίνο στην πρωθυπουργία της Ελλάδας, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί στην Νέα Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνει αυτός το αγαπημένο παιδί της Γερμανίας αλλά τον πρόλαβε ο Αλέξης Τσίπρας που κάνει ό,τι του λέει η Μέρκελ.

Άλλωστε, δεν έχει καμία διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία· τις εντολές της Γερμανίας εκτελούν και οι δυο.

Γιατί να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, όταν ο Τσίπρας κάνει ότι θα έκανε και ο Μητσοτάκης και δεν ανοίγει μύτη;

Τι, ο Τσίπρας είναι αριστερός και ο Μητσοτάκης κεντροδεξιός;

Σοβαρευτείτε, δεν υπάρχουν δεξιοί κι αριστεροί στα προτεκτοράτα, όλοι δούλοι είμαστε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεμείνει με τον Άδωνι Γεωργιάδη να γαβγίζει όλη μέρα και να προκαλεί γέλια, ενώ ο Γεωργιάδης νομίζει πως και οι ξένοι δημοσιογράφοι είναι Άρης Πορτοσάλτε και πάει και λέει απίστευτες παπαριές, όπως το “Αγοράστε την Ελλάδα τώρα που είναι φτηνή”.

Εν τω μεταξύ, η εικόνα του σοβαρού πολιτικού που προσπαθεί να περάσει ο Μητσοτάκης πάει στον διάολο κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο Άδωνις.

Στην Νέα Δημοκρατία έχουν πάρει χαμπάρι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους φιλελέδες και τους ακροδεξιούς -σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη- πάει να καταντήσει την Νέα Δημοκρατία σελίδα στο Facebook, και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις αμφισβήτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ημέρες.

Υπάρχει μια μόνο επιλογή επιβίωσης για την Νέα Δημοκρατία: να προσπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ από αριστερά.

Στους αριστερούς την βγαίνεις πάντα από αριστερά. Και στους δεξιούς από δεξιά. Αυτό είναι κανόνας.

Τι είναι το πιο αριστερό και το πιο επαναστατικό που μπορεί να πει κάποιος σήμερα στην Ελλάδα;

Να ελευθερωθεί η χώρα.

Αυτό είναι το πιο αριστερό και επαναστατικό που μπορεί να πει κάποιος σε ένα προτεκτοράτο.

Να θυμίσω πως ο Αντώνης Σαμαράς, τον Ιούλιο του 2010, είχε πει “Δώστε τη χώρα μας πίσω”, κλέβοντας το σύνθημα που είχα γράψει στο μπλογκ και ήταν για χρόνια η πρώτη φράση που έβλεπε κάποιος όταν έμπαινε στο μπλογκ μου.

Βέβαια, ο Σαμαράς αποδείχτηκε στη συνέχεια πολιτικός απατεώνας -όπως και ο Τσίπρας αργότερα-, οπότε το θέμα δεν είναι να πεις το σύνθημα αλλά να το εννοείς και να μην καταλήξεις, από ελευθερωτής της χώρας, κώλoς και βρακί με τον Βενιζέλο, όπως έκανε ο Σαμαράς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνει ένας πιο πιστός δούλος της Γερμανίας από τον Αλέξη Τσίπρα, οπότε είναι ακατάλληλος.

Η Νέα Δημοκρατία είναι γεμάτη γόνους πολιτικών τζακιών, είναι ένα από δυο κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία, οπότε, με τη σημερινή της μορφή, δεν μπορεί να πείσει και πολλούς για την πρόθεσή της να ελευθερώσει τη χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία ή θα γίνει πραγματικά πατριωτική ή θα πεθάνει.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.