Από σήμερα, το μπλογκ θα είναι και συνδρομητικό

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, αφού διευκρινίσω πως το κείμενο απευθύνεται μόνο σε αυτούς που αγαπούν και εκτιμούν αυτό το μπλογκ, σας ενημερώνω πως στο εξής το pitsirikos.net θα είναι συνδρομητικό αλλά ανοιχτό σε όλους.

Αφού διάβασα τις ευγενικές συμβουλές σας σε αυτή τη σκέψη μου, αποφάσισα το μπλογκ να είναι ανοιχτό σε όλους και συνδρομητικό για όποιον το θέλει και μπορεί.

Η δική μου επιθυμία ήταν το μπλογκ να είναι κλειστό και μόνο για συνδρομητές -το ίδιο μου έγραψαν πολλοί καλοί αναγνώστες- αλλά θα δοκιμάσω για ένα διάστημα μερικών μηνών να είναι το μπλογκ ανοιχτό σε όλους και συνδρομητικό για όσους το επιθυμούν.

Οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέγουν το ποσό της μηνιαίας συνδρομής τους -ανάμεσα από κάποια συγκεκριμένα ποσά- και θα βλέπουν το μπλογκ χωρίς διαφημίσεις, ενώ θα έχουν και πρόσβαση σε κάποια επιπλέον κείμενα και άλλο υλικό.

Όλοι οι συνδρομητές θα έχουν τα ίδια προνόμια, ανεξάρτητα από το ποσό της συνδρομής τους.

Παράκληση να γίνετε συνδρομητές μόνο όσοι εκτιμάτε τα γραπτά μου, και μόνο όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα.

Ευχαριστώ τους συνδρομητές και τους μη συνδρομητές.

Αν υπάρξουν λαθάκια με τις συνδρομές στην αρχή, ας μου συγχωρεθούν γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Θα το μάθω.

Πληροφορίες για το πώς θα γίνετε συνδρομητές στο pitsirikos.net, εδώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.