Επιτέλους, ξύλο στα γήπεδα!

Το ξύλο που έπεσε πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι μια ακόμα ένδειξη πως η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη.

Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε τέτοιο άγριο ξύλο στα γήπεδα, οπότε αποδεικνύεται πως επιστρέφουμε στις παλιές καλές μέρες.

Θέλει να είσαι λίγο χαλαρός για να πας να παίξεις ξύλο στο γήπεδο, οπότε καταλαβαίνουμε πως οι Έλληνες έχουν λύσει τα οικονομικά τους θέματα και ασχολούνται με την μπάλα.

Θυμάστε τι ωραίο ξύλο που έπεφτε κάθε Κυριακή στα γήπεδα τα χρόνια που η Ελλάδα μεγαλουργούσε και έκανε και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Those were the days.

Μετά την χρεοκοπία, ποιος να πάει να παίξει ξύλο στα γήπεδα;

Έπεσαν ψυχολογικά οι οπαδοί και είχαν γίνει Τιτίκες.

Αλλά τώρα βλέπουμε πως πέφτει πάλι το ξύλο της αρκούδας, οπότε πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.

Η Ελλάδα επέστρεψε στην κανονικότητα.

Ριάλιτι και διαγωνισμοί ταλέντων στην τηλεόραση και ξύλο στα γήπεδα.

Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπήσαμε.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε ξανά.

Και την έχουμε.

(Η φωτογραφία δεξιά είναι από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ το 1983. Τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έπεφτε πολύ σοσιαλιστικό ξύλο στα γήπεδα. Και συνεχίστηκε και μετά. Βέβαια, το 1983, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν για προέδρους δυο εθνικούς ευεργέτες, όπως ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης. Αξίζει να δώσεις και τη ζωή σου για αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους. Κρίμα, πάντως, που όλα αυτά τα παλικάρια -που σκοτώνονται μεταξύ τους σήμερα- δεν κατέβηκαν ενωμένα στους δρόμους το 2010, γιατί, αν το είχαν κάνει, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει Μνημόνιο από την Ελλάδα ποτέ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.