Το ΕΣΡ αλλάζει ώρα στο Survivor και το κάνει συνδρομητικό

Σάλο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η απόφαση του ΕΣΡ να υποχρεώσει τον ΣΚΑΪ να μεταδίδει συνδρομητικά το Survivor στις 4 τα ξημερώματα.

Οι Έλληνες ξεχύθηκαν στους δρόμους και αρνούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους αν δεν επιστρέψει το Survivor στις οθόνες τους, αλλά μπορεί να τους πάρουν τα σπίτια, οπότε, παράλληλα, ζητούν να μεταδίδεται Survivor από γιγαντοοθόνες στα πάρκα, για να το βλέπουν και οι άστεγοι.

Το ΕΣΡ δικαιολογεί την απόφασή του, υποστηρίζοντας πως στη μετάδοση του Survivor πρωταγωνιστούν η κωλoχωρίστρα του Γιάννη Σπαλιάρα και οι βύζoι της Λάoυρας, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η διάπλαση των παίδων και να αλλοιώνεται η ηθική των χριστιανόπουλων.

Η Νέα Δημοκρατία χρεώνει την απόφαση του ΕΣΡ στην κυβέρνηση και υποστηρίζει πως η συνδρομητική μετάδοση του Survivor τα χαράματα αποτελεί πλήγμα στην πολυφωνία και την Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει την διεξαγωγή εκλογών, με αφορμή την απόφαση του ΕΣΡ για το Survivor, αλλά και το πέτσινο γκολ του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποδίδει την αλλαγή ώρας και τη μη ελεύθερη μετάδοση του Survivor στον Μαδουρισμό του Αλέξη Τσίπρα και στην κοπελιά του που την λένε Λενιώ αλλά το έχει μυστικό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως, αν παιζόταν το Survivor το 2010, αυτός θα ήταν ακόμα στην κυβέρνηση και οι Έλληνες δεν θα είχαν πάρει χαμπάρι ούτε πως περνούν τα Μνημόνια, ούτε πως τους έχουν πάρει και τα σώβρακα.

(Αυτό το μικρό και χαζό κείμενο το έγραψα, για να σας υπενθυμίσω πως, σήμερα, στην επέτειο της ημέρας που ο Κόκκινος Στρατός μπήκε θριαμβευτικά στο Βερολίνο και κάρφωσε την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ, εγώ έκανα το μπλογκ μου και συνδρομητικό. Αν θέλετε να έχετε μεγάλη τύχη και πλούσια ερωτική ζωή, γίνετε συνδρομητές.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.