Σημίτης για πρωθυπουργός

Συνεχίζεται το γέλιο με την διαχρονική και ατελείωτη κωμωδία που ονομάζεται “Ελληνική Δικαιοσύνη”, αφού η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς εξετάζει υπόθεση δωροδοκίας του Κώστα Σημίτη για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η έρευνα της Εισαγγελίας προέκυψε έπειτα από κατάθεση του Μισέλ Ζοσεράν, πρώην προέδρου της εταιρείας Thales Engineering & Consulting, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας στην Γαλλία.

Όχι πως προκαλεί έκπληξη σε κάποιον αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη είχε λάβει γνώση της κατάθεσης του Μισέλ Ζοσεράν από το 2006.

Ναι, από το 2006.

Γνωρίζουμε ποια θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης.

Θα είναι η ίδια συνέχεια που έχουν οι υποθέσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη, που δεν αφορούν κάποιον δυστυχισμένο πολίτη.

Θα έχετε, ίσως, αντιληφθεί πως υπάρχει συστηματικό πλυντήριο για τον Κώστα Σημίτη τους τελευταίους μήνες.

Επίσης, ο Κώστας Σημίτης θέλει εκλογές και, βέβαια, στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπας και γλιτώσει το δικαστήριο μετά την καταστροφή.

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη.

Αλλά θα τα γράψω όλα!

Ο Κώστας Σημίτης ήταν ο πρωθυπουργός της φούσκας του Χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που προέτρεπε τους Έλληνες να επενδύσουν στο Χρηματιστήριο, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που έκανε πάρτι με τα εξοπλιστικά, ο πρωθυπουργός που μοίραζε όμορφα την πίτα στους ολιγάρχες αλλά αυτοί ξεχνούσαν να κάνουν τα δημόσια έργα, ο πρωθυπουργός που δεν είχε πάρει χαμπάρι ούτε τον υπουργό του, Άκη Τσοχατζόπουλο, ο πρωθυπουργός που διαφήμιζε τον εκσυγχρονισμό αλλά διόρισε στρατιές δημοσίων υπαλλήλων που τύχαινε να είναι γραμμένοι στο ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός των Ιμίων, ο πρωθυπουργός της παράδοσης Οτσαλάν στους Τούρκους.

Και το σημαντικότερο όλων:

Ο Κώστας Σημίτης είναι ο πρωθυπουργός που έδωσε εντολή στην Goldman Sachs να παραποιήσει τους αριθμούς και τους δημόσιους λογαριασμούς, ώστε να μπει η Ελλάδα με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνη.

Και απάτη και διαφθορά.

Και αυτή η απάτη του Κώστα Σημίτη έχει σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα να είναι σήμερα στον όγδοο χρόνο χρεοκοπίας της μέσα στο ευρώ.

Προτείνω σε όλους αυτούς που έχουν αναλάβει το πλυντήριο του Σημίτη -δημοσιογράφοι, “πνευματικοί άνθρωποι” και άλλοι- να δουλέψουν εντατικά το επόμενο διάστημα.

Δεν καθαρίζει με τίποτα.

Εντελώς τυχαία, αυτοί που έχουν αναλάβει το πλυντήριο του Κώστα Σημίτη στηρίζουν όλοι Κυριάκο Μητσοτάκη και διατυμπανίζουν πως το πρόβλημα για την Ελλάδα ξεκίνησε το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η χώρα πετούσε και δεν είχε χρεοκοπήσει από το 2010.

Γιατί άραγε;

Μήπως είναι και τα δικά τους ονόματα σε τίποτα λίστες;

Άκου τώρα τι σκέφτηκα.

Ντροπή μου.

(Η φωτογραφία είναι από σημερινή ομιλία του Κώστα Σημίτη. Όχι μόνο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος αλλά έχει και άποψη για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα για να μεγαλουργήσει ξανά όπως στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Ο Σημίτης να δείτε τι σανό σας τάισε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.