Η Ελλάδα χρειάζεται απελευθέρωση και όχι Κεντροαριστερά

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία είναι ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΑΣΟΚ χωρίς μάσα, ή προοπτική για μάσα, δεν υπάρχει -και δεν έχει λόγο ύπαρξης-, οπότε οι πασόκοι την έκαναν για τον ΣΥΡΙΖΑ ή για την Νέα Δημοκρατία.

Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να μην βγει αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, οπότε να μπει στην κυβέρνηση, να συμμετάσχει στη μάσα και να αναγεννηθεί.

Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έψαχναν να βρουν την Κεντροαριστερά.

Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιστορία με την Κεντροαριστερά, όπου μαζεύονται όλοι οι βολεμένοι του παρελθόντος και αναζητούν τρόπους και το σωστό πρόσωπο, για να γίνουν κυβέρνηση, αλλά, παράλληλα, θεωρούν και πλέμπα τους πολίτες.

Δηλαδή, μαζεύονται οι Σημίτηδες, οι Βενιζέλοι, οι Λοβέρδοι και άλλα σιχάματα -που έχουν τον ανθρωποδιώχτη-, και θέλουν να φτιάξουν την Κεντροαριστερά.

Μα την φτιάξατε την Κεντροαριστερά και βούλιαξε τη χώρα.

Εδώ η χώρα χάθηκε και αυτοί έχουν καημό με την Κεντροαριστερά.

Όταν μια χώρα χάνεται, δεν έχει σημασία ούτε η Κεντροαριστερά, ούτε η Κεντροδεξιά, ούτε η Αριστερά, ούτε η Δεξιά, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Θα το καταλάβετε στις επόμενες εκλογές που η αποχή θα ξεπεράσει το 50%.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται Κεντροαριστερά.

Η Ελλάδα χρειάζεται απελευθέρωση.

Επίσης, η Ελλάδα πρέπει να ξεφορτωθεί επιτέλους όλους αυτούς τους φρικαλέους τύπους, που θέλουν να φτιάξουν την Κεντροαριστερά.

Η Ελλάδα ξεμένει από ανθρώπινο δυναμικό.

Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν την χώρα, έφυγαν ή ετοιμάζονται να φύγουν.

Αυτοί που την διέλυσαν, παραμένουν και θέλουν να φάνε ό,τι απέμεινε.

Καλή όρεξη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.