Και η Νέα Δημοκρατία είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση της Βασιλικής Θάνου

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, είχε πρόταση και από την Νέα Δημοκρατία αλλά προτίμησε να αναλάβει την Διεύθυνση της Νομικής Υπηρεσίας του πρωθυπουργικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Η κυρία Θάνου αναγκάστηκε να κάνει αυτή την αποκάλυψη, ώστε να εξηγηθεί γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει λυσσάξει μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασιλική Θάνου είχε πρόταση για συμβόλαιο ενός χρόνου από την Νέα Δημοκρατία αλλά ο Αλέξης Τσίπρας της πρότεινε διετές συμβόλαιο, με την δυνατότητα να επεκταθεί για άλλα τέσσερα χρόνια, αν εκλεγεί πάλι πρωθυπουργός.

Την Βασιλική Θάνου διεκδικούσαν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ την ήθελε και ο Ιβάν Σαββίδης για σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ.

Η κυρία Θάνου διέψευσε πως υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως αφενός είναι γνήσια Ελληνίδα και δεν εγκαταλείπει την Ελλάδα, και αφετέρου πως υποστηρίζει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, η κυρία Θάνου είπε πως της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor αλλά αρνήθηκε γιατί της είπαν πως δεν θα συμμετέχει ξανά ο Ντάνος, ο οποίος της αρέσει πάρα πολύ και τον ψήφισε δέκα φορές το βράδυ του τελικού.

Το επόμενο διάστημα βγαίνουν στη σύνταξη δέκα δικαστές που έχουν διακριθεί στη μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς, οπότε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους από κόμματα και ολιγάρχες.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά τον θέλει και ο Λάτσης, οπότε το ποσό της μεταγραφής του θα φτάσει σε πολύ μεγάλο νούμερο.

Η τιμή της ελληνικής Δικαιοσύνης ανέρχεται σε 39 δισεκατομμύρια ευρώ αλλά δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί γιατί ήταν ανέκαθεν ιδιωτική.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.