Ο ΣΚΑΪ ανατρέπει την ψήφο των Ελλήνων και αλλάζει τον νικητή του Survivor

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του ΣΚΑΪ να ανατρέψει την ψήφο των Ελλήνων στον Γιώργο Αγγελόπουλο και να δώσει τη νίκη στον Μάριο Ιωαννίδη.

Εκπρόσωπος του ΣΚΑΪ δήλωσε πως οι Έλληνες ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλου αλλά, στην πραγματικότητα, ήθελαν να ψηφίσουν τον Μάριο Ιωαννίδη, τον τρελό Κύπριο που το έσκασε από το Δαφνί.

Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ τονίζει πως ο σταθμός παίρνει εκδίκηση για την κίνηση των Ελλήνων να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, αν και κορυφαίες προσωπικότητες, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έσκιζαν τα ρούχα τους και τραβούσαν τα βυζιά τους, για να ψηφίσουμε ΝΑΙ.

Η ανατροπή του αποτελέσματος για τον νικητή του Survivor έρχεται στην επέτειο της ανατροπής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος του 2015.

Αυτή τη φορά, οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να μην δεχτούν την ανατροπή της ψήφου τους.

Σήμερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν δυο μεγάλες διαδηλώσεις έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ και από την Βουλή, αν και αναμένεται το πλήθος να είναι τόσο μεγάλο που οι δυο συγκεντρώσεις θα ενωθούν.

Βέβαια, οι φιλελέδες μενουμευρώπηδες συμφωνούν με την ανατροπή του αποτελέσματος του Survivor γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αντιμνημονιακός και δίνει το κακό παράδειγμα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.