Γιατί θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να διεκδικήσω την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με πρωταρχικό σκοπό να τον διαλύσω.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης νέου κεντροαριστερού φορέα, αφού, αφενός υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου, για τους φιλελέδες, υπάρχει η Νέα Δημοκρατία.

Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία είναι “κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα” -από ακροδεξιούς μέχρι φιλελέδες- αλλά, αν γίνει κυβέρνηση, θα τους ενώσει η μάσα και θα γίνουν όλοι μια γροθιά.

Οπότε, κατεβαίνω υποψήφιος για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, για να τον διαλύσω.

Οι μισοί να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι μισοί στην Νέα Δημοκρατία, για να μην το κουράζουμε άλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντροαριστερό κόμμα -ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό στην χρεοκοπημένη Ελλάδα- και ηγείται του κεντροαριστερού χώρου, γιατί σήμερα έχει την κουτάλα που πάντα την αγαπούσαν οι κεντροαριστεροί, που παλιότερα τους λέγαμε πασόκους.

Το ότι διάφοροι βλαμμένοι προσπαθούν να μας πείσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό κόμμα, σημαίνει μόνο ότι είναι καθυστερημένοι.

Στην Ελλάδα δεν είναι κομμουνιστικό κόμμα ούτε το ΚΚΕ -δεν υπάρχει πιο αντικομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα από το ΚΚΕ- και θα είναι κομμουνιστικός ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μακάρι να ήταν κομμουνιστής ο Τσίπρας. Αν ο Τσίπρας ήταν κομμουνιστής, εγώ θα τον ψήφιζα. Έτσι για την αλητεία.

Για να είμαστε κάπως σοβαροί, δεν υπάρχει ούτε Κεντροαριστερά, ούτε Κεντροδεξιά.

Στην Ελλάδα υπάρχει χρεοκοπία, Μνημόνια και ξεπούλημα.

Αν κάποιοι θέλουν να αισθάνονται κεντροαριστεροί ή κεντροδεξιοί -και να πιστεύουν πως έχουν διαφορά μεταξύ τους-, είναι δικαίωμά τους και οι αυταπάτες είναι δωρεάν.

Αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως είναι όλοι δούλοι.

Κεντροαριστεροί και κεντροδεξιοί δούλοι.

Φίλες και φίλοι, η υποψηφιότητά μου για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς είναι η μόνη ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι εντελώς ντεκαβλέ.

Ψηφίστε με, για να γίνω πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και να τον διαλύσω.

Βέβαια, μπορεί να μην χρειαστεί να τον διαλύσω γιατί δεν τον βλέπω να μπαίνει στη Βουλή και θα διαλυθεί μόνος του.

(Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς είναι αποτέλεσμα του ότι σήμερα, στην Ελλάδα, είναι ντροπή να πεις πως είσαι ΠΑΣΟΚ. Γαμάτο. Βρε κουτά, όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε. Αλλά νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο. Πιο μεγάλο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.