Καταργείται το Facebook στα σχολεία

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει το Facebook στα σχολεία.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στις παραλίες της χώρας και χιλιάδες μαθητές στηθοδέρνονταν και έλεγαν πως δεν θέλουν να πάνε ξανά στο σχολείο.

Η χρήση των κινητών στα σχολεία είχε απαγορευτεί αλλά όλα τα παιδιά τα χρησιμοποιούσαν, αφού βόλευε και τους δασκάλους να ασχολούνται οι μαθητές με το Facebook και να μην τους σπάνε τ’ αρxίδια.

Η κατάργηση του Facebook στα σχολεία έρχεται αμέσως μετά το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει την κλήρωση του σημαιοφόρου στα Δημοτικά και την κατάργηση της έπαρσης της σημαίας και της ωδής από τους μαθητές του εθνικού ύμνου.

Η πρωινή προσευχή δεν καταργήθηκε στα σχολεία, οπότε, όσοι δεν έχουν παιδιά, πληροφορήθηκαν πως, εν έτει 2017, στα ελληνικά σχολεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι μαθητές κάνουν ακόμα την προσευχή τους.

Βέβαια, μόνο οι προσευχές μπορούν να σώσουν πια τους μαθητές από το μέλλον που τους περιμένει στο προτεκτοράτο, οπότε καλό θα ήταν να καταργηθούν όλα τα μαθήματα και να προσεύχονται όλη μέρα πεσμένοι στα γόνατα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση για την κατάργηση του Facebook και έβγαλε ειρωνική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει “Όταν δεν καταργείς τα Μνημόνια, καταργείς το Facebook”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα καταργηθούν από το πρόγραμμα του σχολείου τα μπουγέλα, το bullying και οι πίπες στις τουαλέτες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.