Οι Έλληνες πολιτικοί δεν γ@μάνε

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το βιβλίο με τις αποκαλύψεις για τις ερωτικές επιδόσεις του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, αφού είναι προφανές πια πως μόνοι οι Έλληνες πολιτικοί δεν γ@μάνε.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Σιράκ δεν έκανε προκαταρκτικά για να προλάβει να τις φιστικώσει όλες.

Το παρατσούκλι του Σιράκ ήταν “τρία λεπτά μαζί με το ντους”, αν και δεν διευκρινίζεται αν το ντους το έκαναν πριν ή μετά το κουτούπωμα· μπορεί ο πρόεδρος να την μανίκωνε και μετά να την έστελνε σπίτι της να πλυθεί.

Βέβαια, σύμφωνα με το βιβλίο, του Σιράκ του άρεσε να πηδάει και στο αεροπλάνο, οπότε μπορεί μετά να τις πετούσε με αλεξίπτωτο.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ο Σιράκ έχωνε την τσουτσούνα του στο πράμα της κάθε ενδιαφερόμενης, τελείωνε αμέσως και περνούσε στην επόμενη, γιατί ήταν πολύ δημοκρατικός και ήθελε να αποδείξει πως η μαλαπέρδα του ανήκει σε όλες τις Γαλλίδες, ενώ πηδούσε και γυναίκες από άλλες χώρες γιατί, αν και δεξιός, ήταν διεθνιστής..

Οι γυναίκες έκαναν ουρά για να τους ρίξει ο Σιράκ ένα στα γρήγορα και μετά να τον βλέπουν στην τηλεόραση και να λένε -τάχα μου αδιάφορα- στις φίλες τους “αυτόν τον έχω γ@μήσει”.

Βέβαια, μετά τον Μιτεράν και τον Σιράκ -που γ@μούσαν αβέρτα- οι Γάλλοι έχουν περάσει σε κάτι ντεκαβλέ προέδρους σαν τον Ολάντ και τον Μακρόν, ο οποίος πήγε και παντρεύτηκε τη μαμά του, γιατί γουστάρει αυταρχικές γυναίκες που να τον βάζουν στην θέση του και να του χώνουν και καμιά σφαλιάρα όταν κάνει αταξίες.

Από μια άποψη, ο Εμανουέλ Μακρόν είναι το αντίθετο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου πήγε και στεφανώθηκε στα γεράματα μια 35άρα, ενώ ο Μακρόν παντρεύτηκε μια γυναίκα που τον περνάει 25 χρόνια.

Δηλαδή, ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε κάθε 65άρη Έλληνα να πιστεύει πως του αναλογεί μια 35άρα με μεγάλους βύζους, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε κάθε Γαλλίδα γιαγιά να πιστεύει πως δικαιούται έναν κομψό σαραντάρη με μεγάλη μύτη, που, άρα, θα έχει και μεγάλο πουλί.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο τελευταίος Έλληνας πρωθυπουργός που γ@μούσε.

Σήμερα η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που πήγε σαν καλός Κνίτης και παντρεύτηκε την πρώτη γυναίκα που γνώρισε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν του έφυγε η γυναίκα, αντί να την αφήσει να πάει στο καλό, την περίμενε να γυρίσει.

Κι εσείς περιμένετε να δει η Ελλάδα προκοπή με αυτούς τους φλώρους.

.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.