Ποιος θα πάρει αυτόν τον τρυφερό κανελή γάτο;

Αυτός ο όμορφος γάτος είναι πάρα πολύ τρυφερός, είναι τριάμισι ετών -σύμφωνα με τον κτηνίατρο- και θέλει να τον πάρετε στο σπίτι σας για να σας φιλοξενήσει.

Κάποιοι καλοί άνθρωποι τον έφεραν από το Διμηνιό στην Φιλοθέη επειδή τους αγάπησε και τους έκανε κοιλίτσες και πατουσίτσες αλλά, κυρίως, επειδή από το ένα μάτι μάλλον δεν βλέπει και δεν θα μπορούσε να μείνει έξω και να παλέψει για την επιβίωση.

Τον έχουν πάει στο γιατρό, είναι πια στειρωμένος, ενώ του έχουν βάλει αμπούλα για ψύλλους και του έχουν δώσει ντροντάλ για τα σκουλήκια.

Αυτοί οι καλοί άνθρωποι -που έχουν και άλλες γάτες στο σπίτι τους- θα πληρώσουν το πρώτο εμβόλιο, ενώ θα συμμετάσχουν οικονομικά σε όποιες άλλες εξετάσεις θέλει να του κάνει το νέο αφεντικό του.

Ποιος θα πάρει αυτόν τον τρυφερό κανελή γάτο για να ζήσει μαζί του μια υπέροχη ζωή;

Εοικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com ή γράψτε μου στη σελίδα μου στο Facebook.

Σας ευχαριστώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.