Η Εκκλησία της Ελλάδος δίνει αγώνα για να μην γίνει εντελώς ξενέρωμα η ομοφυλοφιλία

Αφού διευκρινίσω πως δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι μητροπολίτες για να μη φάω καμιά μήνυση από την Εκκλησία της Ελλάδας -όλοι οι μητροπολίτες είναι αρσενικοί, συγγνώμη “παρθένοι” ήθελα να γράψω-, θέλω να πω πως η Εκκλησία της Ελλάδος είναι η μόνη που δίνει μάχη για να μην γίνει εντελώς ξενέρωμα η ομοφυλοφυλία.

Κακά τα ψέματα, η ομοφυλοφιλία έχει χάσει πια αυτό το πικάντικο και το επαναστατικό που είχε πριν από μερικές δεκαετίες.

Τώρα πια κανείς δεν δίνει σημασία ποιος τον δίνει και ποιος τον παίρνει, οι γκέι ακούνε Παντελίδη και Πάολα όπως και οι υπόλοιποι -καλά, οι τζιβιτζιλούδες ακούνε έντεχνο-, ενώ βλέπεις δυο άνδρες να περπατάνε πιασμένοι από το χέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου -γυναίκες πάντα έβλεπες- και δεν γυρνάει να τους κοιτάξει κανείς.

Η ομοφυλοφυλία έχει γίνει πολύ mainstream και τα γκέι ζευγάρια είναι πια πιο βαρετά κι από τα στρέιτ.

Εδώ έρχεται η Εκκλησία της Ελλάδας, και σου λέει πως η ομοφυλοφυλία είναι πάρα φύσιν, ενώ αντιτίθεται και στις αλλαγές φύλου, τις οποίες μοιάζει να έχει μπερδέψει με την ομοφυλοφυλία.

Αν κι εγώ δεν το πιστεύω -για να μη φάω καμιά μήνυση από την Εκκλησία της Ελλάδος-, είναι γνωστό σε όλους πως η Εκκλησία είναι κλαμπ ομοφυλόφιλων.

Εκείνο το Άγιον Όρος είναι η νέα Μύκονος. Και πιο καλά από την Μύκονο, γιατί στη Μύκονο έχει και γυναίκες, ενώ στο Άγιον Όρος η μόνη γυναίκα είναι η Παναγία, η οποία αφενός δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά και αφετέρου δεν γουστάρει άνδρες, αφού γκαστρώθηκε από το Άγιο Πνεύμα που της πήγε την δύναμη του Θεού.

Βέβαια, ομοφυλόφιλοι δεν υπάρχουν μόνο στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Καθολική Εκκλησία είναι το απόλυτο γκέι κλαμπ, ενώ είναι και τίγκα στους παιδόφιλoυς (σ.σ. Η Καθολική Εκκλησία δεν θα μου κάνει μήνυση γιατί τα σεξoυαλικά σκάνδαλα των καθολικών ιερέων -με τα φιστικώματα σε παιδάκια- έχουν γίνει ακόμα και ταινία του Χόλιγουντ.)

Όταν έσκασε το AIDS, μόνο οι αφελείς ένιωσαν έκπληξη από το πόσοι ιερείς είχαν προσβληθεί.

Ήταν λογικό στο παρελθόν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες να γίνονται παπάδες ή μοναχοί -ώστε να κουτουπώνονται αβέρτα-, γιατί κανείς δεν θα τους ρωτούσε γιατί δεν παντρεύτηκαν.

Βέβαια, τώρα που η ομοφυλοφιλία σοκάρει μόνο τους καθυστερημένους, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν παπάδες, οπότε κινδυνεύει η Εκκλησία -σε όλο τον κόσμο- να ξεμείνει από παπάδες.

Αν δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι, δεν θα υπήρχε Εκκλησία. Θα είχε βάλει λουκέτο ο Χριστιανισμός εδώ και χρόνια.

Το αξιοπερίεργο με τους παπάδες είναι πως κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λένε.

Δηλαδή, οι παπάδες χτυπιούνται και σηκώνουν το δάχτυλο, λέγοντας πως η ομοφυλοφυλία είναι παρά φύσιν, και πολλοί απ’ αυτούς πάνε μετά και φασώνονται με άνδρες.

Κανείς δεν τους κατηγορεί που γουστάρουν άνδρες -ποιος νοιάζεται άλλωστε;- αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί το καταδικάζουν παράλληλα.

Κι όμως, οι παπάδες είναι που δίνουν νοστιμιά στην ομοφυλοφυλία.

Οι παπάδες θέλουν η ομοφυλοφυλία να είναι και μυστική και απαγορευμένη, όπως παλιά.

Κρυφά ραντεβού, να μη μας πάρει κάνα μάτι, και τέτοια.

Κάτι πρέπει να καταδικάσουν και οι παπάδες για να υπάρχουν -τώρα που αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια-, οπότε καταδικάζουν την ομοφυλοφυλία, αν και πολλοί από αυτούς πέφτουν στο κρεβάτι με τον Μήτσο.

Οσο για την αλλαγή φύλου, υπάρχουν παπάδες που νιώθουν γυναίκες σε ένα αντρικό κορμί -είναι αλήθεια πως πολλοί παπάδες φωνάζουν ο ένας τον άλλον με γυναικεία ονόματα-, αλλά, αν κάνουν εγχείρηση αλλαγής φύλου, θα χάσουν την δουλειά τους, γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να γίνουν ιερείς στην Ελλάδα.

Άρα, να επιτραπεί να γίνονται ιερείς και οι γυναίκες, ώστε να μπορούν και κάποιοι παπάδες να αλλάξουν φύλο.

Βέβαια, οι παπάδες δεν θέλουν γυναίκες μέσα στα πόδια τους, γιατί γουστάρουν άνδρες.

Τουλάχιστον, θα μπορούσαν να ξυρίζουν οι παπάδες αυτές τις γενειάδες και να είναι πιο χίπστερ, ή να ξυρίσουν εντελώς τα μούσια και να ντύνονται σαν τους καθολικούς ιερείς που είναι πολύ ωραία τεκνάκια.

Σε κάθε περίπτωση, η Εκκλησία της Ελλάδος διασώζει την χαμένη τιμή της ομοφυλοφιλίας που έχει γίνει εντελώς ξενέρωμα.

(Είναι εντυπωσιακό πως αυτοί που όλη τους η ζωή είναι να κηρύττουν την αγάπη, φοβούνται την αγάπη. Ακόμα και την δική τους. Αγάπη μόνο στα λόγια. Στις πράξεις, μίσος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.