Η Κρήτη κηρύσσει την ανεξαρτησία της και διαπραγματεύεται απευθείας με τις ΗΠΑ για τη βάση της Σούδας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας η απόφαση της Κρήτης να κηρύξει την ανεξαρτησία της και να διαπραγματευτεί απευθείας με τις Ηνωμένες Πολιτείες το θέμα της βάσης της Σούδας.

Ο νέος πρόεδρος της Κρήτης Μανούσος Μαυροπουκαμισάκης τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα -ο οποίος βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ- και του είπε πως του απαγορεύει να διαπραγματευτεί τη Σούδα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροπουκαμισάκη, η Κρήτη δικαιούται να κάνει απευθείας τη συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση για τη Σούδα, και να καρπωθεί όλα τα οφέλη μιας τέτοιας συμφωνίας.

Μάλιστα, ο κ. Μαυροπουκαμισάκης είπε στον Αλέξη Τσίπρα μια μαντινάδα:

Αλέξη, κωλοτούμπα μου, στην Κρήτη είν’ η Σούδα,
στα θέματα των Κρητικών, μην χώνεις τη μουσούδα.

Οι Κρητικοί είναι απογοητευμένοι από την στάση των πολιτικών της Ελλάδας και αποφάσισαν να πάρουν την τύχη της Κρήτης στα χέρια τους και να μην ταΐζουν άλλο τους τεμπελχανάδες και τα λαμόγια που έχουν μαζευτεί στην Αθήνα.

Η Κρήτη παράγει σχεδόν τα πάντα, έχει το καλύτερο χασίς στον κόσμο, έχει εκατομμύρια τουρίστες και τη μεγαλύτερη τουριστική σεζόν στη χώρα -με την προοπτική να έχει τουρισμό όλο τον χρόνο-, ενώ μια συμφωνία για τη Σούδα θα απογειώσει τα έσοδα του Κρητικού Κράτους και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.

Η κίνηση των Κρητικών να διαπραγματευτούν απευθείας το θέμα της Σούδας με τις ΗΠΑ, άνοιξε την όρεξη και άλλων περιοχών της Ελλάδας που προσφέρονται για να φτιάξουν οι Αμερικανοί τις στρατιωτικές βάσεις τους.

Η Μύκονος προσφέρει στον Ντόναλντ Τραμπ την περιοχή πίσω από το Super Paradise για να φτιάξουν βάση οι ΗΠΑ, ώστε οι Αμερικανοί πεζοναύτες και οι πιλότοι να ρίχνουν και μια βουτιά στην θάλασσα, αμέσως μετά την επιστροφή τους, και να χαλαρώνουν από τις φονικές αποστολές τους στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Οι Κρητικοί απειλούν τη Μύκονο πως, αν τους πάρει την αμερικάνικη βάση, θα αδελφοποιήσουν το Ηράκλειο με το Σαν Φρανσίσκο, και θα πλημμυρίσουν τις παραλίες της λεβεντογέννας Κρήτης με Αμερικανούς γκέι, σπάζοντας το προκλητικό μονοπώλιο της Μυκόνου στις αδελφές.

Μάλιστα, οι Κρητικοί έστειλαν στους Μυκονιάτες την εξής μαντινάδα:

Τη βάση αν μας πάρετε, σας παίρνουμε τους γκέι,
στη Σούδα θα χορεύουνε, με Κρητικό ντιτζέι!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.