Έξαλλοι οι ανθοπώλες με την κατάληψη του Πολυτεχνείου

Αντιδράσεις από τους ανθοπώλες έχει προκαλέσει η κατάληψη του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με τους ανθοπώλες, αν δεν αποχωρήσουν οι αντιεξουσιαστές από το Πολυτεχνείο, θα βάλουν λουκέτο πολλά ανθοπωλεία, γιατί δεν θα μπορούν οι πολίτες να αφήσουν λουλούδια και οι πολιτικοί να καταθέσουν στεφάνια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των ανθοπωλών, η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια γιορτή των λουλουδιών και αμαυρώνεται από τους αντιεξουσιαστές που είναι και αντισπσισιστές.

Ο πρόεδρος των ανθοπωλών δήλωσε πως τα ανθοπωλεία περιμένουν να δουλέψουν τις μέρες του Πολυτεχνείου, τη γιορτή της Μητέρας και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

“Μας έχει γονατίσει και η μεγάλη πτώση στα σκυλάδικα” δήλωσε αγανακτισμένος ο κ. Τριαντάφυλλος Παπαρούνας.

Οι ανθοπώλες έχουν παραταχτεί έξω από το Πολυτεχνείο και απειλούν να μπουκάρουν μέσα με γαρύφαλλα, ώστε να γίνει η Επανάσταση των Γαρυφάλλων.

Οι αντιεξουσιαστές μαζεύουν χρήματα για να αγοράσουν όλα τα γαρύφαλλα από τα ανθοπωλεία, ενώ καλούν και τους πολίτες -εκτός από φαγητό και τσιγάρα- να τους πάνε και λουλούδια, για να επιτεθούν στις δυνάμεις των ΜΑΤ με γαρδένιες.

Όλα δείχνουν πως στη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου θα γίνει λουλουδοπόλεμος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.