Οι Έλληνες ζητούν από την Γερμανία να κάνει κυβέρνηση για να μην μένει ακυβέρνητη η Ελλάδα

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει η απόφαση των Ελλήνων να διαδηλώσουν, με το αίτημα να σχηματιστεί κυβέρνηση στην Γερμανία, για να μην μένει ακυβέρνητη η Ελλάδα.

Οι Έλληνες είναι έξαλλοι από την επιπολαιότητα των Γερμανών πολιτικών που δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε σχηματισμό κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το Μνημόνιο στην Ελλάδα και να μην εκτινάσσεται το ελατήριο της οικονομίας.

Οι Έλληνες πολιτικοί δεν ξέρουν τι να κάνουν, αφού δεν υπάρχει ένας Καγκελάριος να τους δώσει οδηγίες.

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία θα βγει στους δρόμους την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου -ανήμερα της Black Friday-, για να πιέσει τα γερμανικά κόμματα να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Κεντρικό σύνθημα θα είναι το «Γερμανία, φτιάξε κυβέρνηση τώρα», ενώ οι διαδηλωτές θα κρατούν γερμανικές σημαίες και θα τραγουδούν το Λιλί Μαρλέν.

Παράλληλα, οι Έλληνες ζητούν να παραμείνει Καγκελάριος η Άνγκελα Μέρκελ, ενώ ζητούν και την επιστροφή του Βόλγφκανκ Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Το ενδεχόμενο -μετά τον Σόιμπλε- να χάσουμε και την Μέρκελ, έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες σε απελπισία, γιατί αισθάνονται πως χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που συμφωνούν με το Spiegel πως οι Έλληνες θα πρέπει να ψηφίζουν στις γερμανικές εκλογές, αφού οι εκλογές στην Ελλάδα δεν έχουν πια κανένα νόημα και είναι η Γερμανία που αποφασίζει για τα θέματα της Ελλάδας.

Θα πρέπει τα γερμανικά κόμματα να σχηματίσουν επιτέλους κυβέρνηση γιατί οι Έλληνες έχουν πέσει σε κατάθλιψη και μπορεί να το ρίξουν στις αυτοκτονίες.

Φτάνει πια με την ανευθυνότητα των Γερμανών που βάζει σε κίνδυνο την πατρίδα μας, και τη μεγάλη πατρίδα μας, την Ευρώπη.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.